Annons
Annons


RECEPT PÅ SUPERGOD HUMMUS!


hummus recept

Ni önskade mer recept på sås/röra man kan ha till sin veganska mat. En av mina favoriter är hummus då den är perfekt att ha som pålägg på bröd, till rotfrukter, i wrapsen eller en stor klick på salladen. Innan har jag alltid köpt färdig då jag varit för lat, men förra veckan bestämde jag mig för att göra egen och OJ vad lätt det var. Ska aldrig mer köpa färdig efter det här. Det bästa är också att man kan justera hur mycket olja man vill ha i. Enligt min smak tycker jag många har för mycket olja.

Annons

recept hummus

INGREDIENSER:
1 paket färdigkokta ekologiska kikärtor
1/2 pressad citron
1/2 tsk spiskummin
1 msk olivolja
1 msk tahini
Salt, peppar och lite vitlökspulver (vill man så ta färsk vitlök)

GÖR SÅ HÄR: Skölj av kikärtorna och lägg dem tillsammans med alla andra ingredienser i en skål och mixa ihop med en handmixer. KLART! Haha. Jag serverade min till pastasallad.

Läs också:
Superlätt vegansk middag!
Sötpotatis flatbread

5 kommentarer | Translate


Annons
Laddar