Inlägget innehåller reklam för Welloteket

SÅHÄR ENKELT GÖR DU MIN FAVORITGRANOLA!


granola recept vegangranola recept vegan

Hej hjärtan! Jag lovade att jag skulle dela receptet på min bästa granola (just nu iallafall, kommer på nya varianter rätt ofta, haha). Slutresultatet ser ut som bilden ovan och jag lovar att den är jättegod!

INGREDIENSER:
2 dl havregryn
2 dl aktiverat bovete
2 dl hackade mandlar
2 dl quinoapuffar
2 dl kokosflingor
tahini (rinnig)
Agavesirap

GÖR SÅ HÄR: Sätt ugnen på 160 grader. Blanda ihop alla ingredienser utom tahini och agave i en bunke. Blanda sedan tahini och önskad mängd agave. Jag hade nog ca 3-4 msk tahini och 2-4 msk agave. Häll sedan ner tahini/agave i bunken och blanda runt. Sprid ut på plåt med bakplåtspapper och kör den i ugnen ca 20 min. Blanda sedan ner lite hackade mullbär och det är klart!
favorit granolanJag förvarar min i de här burkarna, tycker det är fint att ha framme på bänken.

Fler recept:
Den godaste hummusen
Ett proteinrikt och glutenfritt knäckebröd

2 kommentarer till “SÅHÄR ENKELT GÖR DU MIN FAVORITGRANOLA!”

    1. Vi har letat och letat men hittar den inte. Just nu kollar vi om vi kan få tag i orginalfilen 🙂 Vi återkommer! Håll tummarna

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Laddar