Annons
Annons


RECEPT PÅ SUPERLÄTT VEGANSK MIDDAG!Ursäkta kvaliten på bilden men det är inte lätt (typ omöjligt) att fota middag på ett ok sätt då ljuset inte är på min sida så här års. Haha.

Efter att ha läst alla era kommentarer på önskeinlägg så var ett av de vanligaste önskningarna att jag ska dela med mig av mer veganska lättlagade recept. Det skulle jag vilja säga är min specialitet då jag aldrig lagar något som tar längre än en kvart pga. att jag alltid är så hungrig när jag väl lagar mat. haha.

Annons

Igår lagade jag denna snabbmiddag där jag slängde ihop det jag hade och här kommer recept.

INGREDIENSER:
Bovete/sötpotatisnudlar (går bra med vilken pasta som helst)
Tahini
1/2 citron

1/2 paket tofu
Tamaris (går även bra med soja)
Curry
Körsbärstomater

1 morot
Blandsallad
Böngroddar
Gurka
Färsk basilika
Örtsalt

GÖR SÅ HÄR: Koka pastan enlig anvisning. Blanda ihop en dressing/röra på ca 1-1,5 msk tahini och 1/2 pressad citron. Blanda sedan ihop den med pastan. Skär tofun i ganska tunna bitar och dela på tomaterna. Stek sedan både tofu och tomater i tamaris och krydda med curry. Servera med riven morot och sallad och toppa med örtsalt. Så gott och snabbt!

Läs även:
Recept på supergod vegansk köttfärssås!
Recept på vegansk pumpasoppa!

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar