Annons
Annons


VECKANS UTMANING – JÄGARVILA


 Tjohooo nu är det äntligen måndag igen, som jag har längtat! Idag har jag valt den övningen som jag nog är absolut sämst på till veckans utmaning. Hoppas att efter denna vecka känna mig lite mer stark och uthållig i JÄGARVILA! 

Så jag utmanar er att stå i jägarvila i totalt 20 minuter denna veckan. Eftersom det kan skilja sig rejält på hur länge man kan stå i denna position så ger jag er som älskar jägarvila en extra utmaning, er utmanar jag att stå minst 40 min totalt. Någon som vågar sig anta den? 😉 Jag kör i alla fall med siktet på 20 min.

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka detta inlägg –> http://nyheter24.se/modette/idawarg/?p=15851 och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med :)

Kommer även ha samma utmaning på instagram (@idasfitness) där ni också kan delta och hashtaga #idasfitness #idaschallenge

Annons

SÅ VEM ÄR PÅ VECKANS UTMANING?! NU KÖR VI TILLS DET BRÄNNER I BENEN! :)

23 kommentarer till “VECKANS UTMANING – JÄGARVILA”

  1. Jag är självklart med, ska försöka med 40 helt klart, men 20 minuter minst i alla fall! 😀
    Anmäler bloggen också.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar