Annons
Annons


NU DRAR DET IGÅNG


God Morgon!

Dags för en superfrukost för att ladda upp inför dagens och resten av veckans träning. Nu drar det igång 🙂 Idag blir det dansträning i 3 timmar med powerwalk till och från dansen för att sedan hem och få i mig någon slags mat hemma för att åka direkt iväg för att undervisa 3,5 timme. Hej och hå i det blå! Slut på stillasittandet! 🙂

Annons

Hur går det med eran träning? Är ni taggade eller är ni inne i en träningssvacka och behöver inspiration?

Dagens frukost: Havre- och Råggröt med blåbär och hallon, keso och mjölk + 1 ägg.

3 kommentarer till “NU DRAR DET IGÅNG”

  1. Hej Ida. Jag har en fråga jag gärna vill ha svar på. Jag tränar discodans ca 12h/v och tävlar på elitnivå också. men jag tycker jag är för tjock och undrar, om jag tränar så mkt. varför går jag inte ner i vikt? Jag försöker äta nyttigt och så också för att jag ska orka. vad kan jag göra för fel? Kram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar