Annons
Annons


NLY DESIGN BY VICTORIA TÖRNEGREN


collection-780x1024

Whole collection HERE!

God morgon mina finisar! Hoppas ni sovit gott? Jag vill börja denna dagen med att tipsa er om att kolla in min kompis Victorias nya kollektion för Nelly. Alltså WOW så snyggt allt är och wow så snygg Victoria är! Jag själv har klickat hem den DEN HÄR vita blusen och DEN HÄR svarta kavajen och är så peppad på att få hem dem! Nu ska jag käka frulle och sedan springa iväg på lite möten.

Annons

Är så taggad på att träna idag då jag hade vilodag igår. I eftermiddag efter alla möten är klara så kommer jag nog köra intervaller. Börjar ju närma sig loppet jag ska springa och det märks på mina intervaller då de bara blir jobbigare och jobbigare :S Puh! Men men ska ladda upp med massa mat idag så jag är taggad i eftermiddag! Ha en fin dag så hörs vi snart igen! Puss, I

//Good morning my sweetherts. Hope you sleep well? I want to start this day to tell you to check out my friend Victoria’s new collection for Nelly. I just say wow what a beautiful collection! Now I will eat braekfast and then have some meetings. Later today I will run intervals. I need load with a lot of food today so I have a lot of energy for my intervals. Talk to you later. Love, I

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar