Annons
Annons


EN VEGANSK MATDAG FRÅN MORGON TILL KVÄLL


Hej hjärtan! Ni verkade uppskatta när jag visade hur en matdag för mig kan se ut för någon vecka sedan (inlägg här). Ska fortsätta lite på temat och dela några recept som funkar som en hel dags måltider.

Annons

Hoppas det kan inspirera någon av er att prova nya rätter.

FRUKOST

Såklart det blir bananpannkakor! Det är så lätt att göra och blir alltid lika gott. Här (klick) är recept på ett par veganska. Toppa med era favoriter och sen har ni en lyxig vardagsfrukost!

LUNCH

Det här (klick) receptet på tacofärs med ris är så enkelt och snabbt men blir ändå supergott. Gillar när man kan röra ihop allt sådär också 🙂

MELLANMÅL

De här (klick) raw-bollarna är så himla goda! Enkla att göra och har en otippad ingrediens – lingonpulver! I know, det låter lite märkligt men är supergott! Prova!

MIDDAG

Det här (klick) är en fräsch rätt som blandar currypasta med jordnötssås och tofu. Mycket god blandning 🙂

KVÄLLSGOTT

För mig är något kvällsfika ett måste!! Den här (klick) smoothiebowlen har en god smak och ger en extra proteinkick. Perfekt avslut på dagen tycker jag!

Gillar ni när jag delar veganska recept såhär eller skriver om mina matdagar? Kanske borde göra mer av det?

24 kommentarer till “EN VEGANSK MATDAG FRÅN MORGON TILL KVÄLL”

 1. Jag älskar dom här inläggen! Får massa ny matinspo då jag lätt äter samma saker i perioder, så fortsätt med de här inläggen 🙂 Kram

 2. Ja hurra!! Fortsätt skriv och inspirerar oss och resten av världen🌱🌎 Tack ännu för massa massa inspiration 😘

 3. Jag älskar dessa inlägg! För mig som vill prova på mer veganskt är detta perfekt! 😍

  1. Så roligt att ni verkligen får det! Blir superglad, hoppas du ska gilla något av recepten 🙂 KRAM!

 4. Ja , fler recept på vegansk mat. Själv har jag gått över mer och mer till vegetarisk kost så jag behöver alla tips jag kan få 🙂 Har inte riktigt kommit in i det då jag ej gillar tofu eller dessa vegetariska/veganska halvfabrikat som man kan köpa i frysdisken. =/ Så gärna tips på recept som ej innehåller detta eller om du kan skriva ut alternativ man kan ha istället ? 🙂 Tack. <3 <3
  Ha en underbar dag
  Puss & Kram Angelica

 5. Jag har suttit nu i två dagar i solen och lyssnat på eran podd och har inte kunnat stäng av! Har bara strecklyssnat alla avsnitt och kan inte annat än säga att jag fullkomligen älskar den! Det är ytterst sällan jag kan lyssna på poddar för jag tappar lätt intresset och börjar tänka på annat. Men eran kan jag lyssna i timmar på 🙂
  Ni har inspirerat mig till att våga göra annat än bara mitt vanliga jobb. Ni har fått mig att öppna ögonen för att det faktiskt finns annat där ute och att man inte ska nöja sig med det halvbra.
  Tack hörni!

 6. Hej Ida!
  Jag har precis fått veta att jag är gravid i vecka 6 med mitt andra barn. Under min förra graviditet åt jag väldigt onyttigt och vill nu ändra på det!
  Har du några bra tips på nyttigare alternativ? Har skärt ner på snacks, läsk och godis rejält sen min son föddes men behöver mer variation i min middag och mellanmål.
  Vad är även viktigast att äta de första veckorna då missfallsrisken är som störst – tycker du?

 7. ÄLSKAR dem här inläggen. Precis som dem ovan så får jag jätte mycket inspo som vegan! Skulle också va JÄTTE bra om du kunde slänga några superenkla recept för matlådor till jobbet då jag jobbar så att jag inte har möjlighet att äta ute och har jätte kort lunchpaus? 🙂

  Skrev förresten en fråga ang. kyckling och andra ”cravings” samt en fråga om fett, har du hunnit titta på den?
  Förlåt så mycket för massa frågor, meen – vad gör man? DU är helt makalöst superduper underbar Ida. Love u <3

 8. Älskar när du visar din matdag! Som andra skrivit, får så bra inspiration och tips kring hur jag kan äta (brukar äta 5-6 rätt rejäla mål om dagen så behöver inspo för att inte äta samma mat hela tiden).

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar