Annons
Annons


YOGA OCH BOKSLÄPP


God morgon mina älsklingar! I tisdags var jag på bokrelease för min kära vän Josefine för att fira hennes nya bok. Hon är inte bara en fin vän utan även en grymt bra yogalärare. Jag skulle nog säga att hon är en av de bästa jag haft. Det är väldigt svårt att gå på någon annans yogapass efter man har haft henne då man blir lite kräsen. Haha.

Annons

Självklart höll Josefine i ett härligt pass med magisk utsikt. Jag tog på mig en långärmad tröja innan  då jag frös men det hade jag inte behövt göra. Var så sjukt varmt i salen att jag efter 10 minuter fick ta av mig tröjan.

Riktigt härligt event och jag ser verkligen fram emot att läsa hennes bok. Jag har också blivit inspirerad att skriva en bok och ska på möte om det om några veckor. Om jag ska skriva en bok, vad tycker ni att den borde handla om? Jag har så mycket idéer men inser att jag inte kan trycka in allt i en och samma bok. Haha. Men om ni skulle läsa en bok av mig skulle ni då helst vilja ha en om kost och träning eller en mer personlig bok där jag berättar om min resa, ätstörningar, motivationstips?

Nej nu måste jag göra mig iordning för jag ska iväg till Marisol på healing 🙂 Ha en fin dag vänner! Puss, I

12 kommentarer till “YOGA OCH BOKSLÄPP”

 1. Hej!

  Vad kul att du kanske vill släppa en bok!! Ser fram emot att läsa i så fall haha. Jag tycker att du borde skriva om båda, din personliga resa och sedan kan du väva in typ hur du blev vegan och hur det gynnar hälsan osv. Tack för att du inspirerar mig varje dag!! <33

 2. Vad kul med bokrelease! Om du måste välja så skulle jag hellre läsa en mer personlig bok om din resa. Men jag tänker även en bok som handlar om kost och träning utifrån att man är vegan. Kan tänka mig att utbudet på den typen av böcker inte är så jättestort. Men vad vet jag, nu spekulerar jag, hehe.

 3. Hej Ida 🙂 Jag tycker absolut att du ska göra en bok om alla dina fantastiska recept. Vet inte på hur många ställen jag har dina recept nedskrivna. Hade varit kanon att ha det samlat i en bok. Jag hade köpt den direkt och tagit med den överallt 🙂

 4. Skulle vilja läsa om din resa! Från Åmål, genom dina ätstörningar till den starka tjejen du är idag! Och din syn på hälsa! 🙂

 5. Vad kul!! Kost o träning tycker jag verkligen! Det är ett ämne du verkligen har koll på, passion för och vart en del av under en lång tid. Du kan nog inspirera många med en sån bok.

 6. Jag skulle vilja att du skrev en bok som var ”en guide till lyckan” där du berättar vad du gör för att bli en lycklig människa. Tycker att du på så sätt kan få in både kost och träning OCH de mer personliga bitarna. En pepp-bok helt enkelt! Har letat länge efter en sådan.
  Kram!

 7. Jag tycker att du ska skriva om din personliga resa – tankar från ungt barn till där du står idag! Det finns redan tusentals böcker om träning och kost, men däremot ingen om dig! Dig som person, dig som den fantastiska Ida som du faktiskt är…

  Jag har själv lidit av ätstörning och tycker att det vore ett intressant ämne att ta upp. Det behöver däremot inte betyda att hela boken ska handla om det, kanske några sidor eller ett kapitel. Det är få som faktiskt vågar skriva om sig själva, framförallt få som vågar vara ärliga… Instagram, bloggar och andra sociala medier visar endast upp livets goda, det behövs ett forum (kanske din bok?) som kan visa motgångar i samma utsräckning framgångar.

  Önskar dig ett stort lycka till på mötet!
  Kram<3

 8. Hej!
  Var kan jag köpa din bok? Jag hittar den fortfarande inte på adlibris eller bokus..
  Hälsar,
  Johan

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar