Annons
Annons


BACK ON TRACK


yoga-träning-ida warg

Ja tänk om det hade sett ut så här igår på yogan… Saknar värmen och Koh Tao!

God morgon mina hjärtan! Igår så körde jag första träningspasset sedan jag blev sjuk och det var så härligt att få röra på sig. Körde ett yogapass på 1,5 timme på Urban Om. Jag kan inte påstå att jag kände mig stark men det gjorde inget. Lyssnade på min kropp och vilade när jag behövde och är så nöjd att jag tog mig igenom hela passet.

Annons

Det bästa av allt var att jag mitt under passet helt plötsligt blev så SJUKT hungrig! Första gången det händer sedan lördags då jag helt tappat aptiten efter matförgiftningen. Att röra på sig är helt enkelt nyckeln till allt. Nu är aptiten tillbaka och jag känner att jag är tillbaka på banan och idag ska jag styrketräna. Wohooo jag är så sjukt taggad!

Kommer köra ett ryggpass med fokus att förbättra hållningen + lite core. När man inte tränat på ett tag och är för taggad brukar det bli så att jag tar i för mycket, lägger på för tunga vikter och inte fokuserar på att få kontakt med rätt muskler. Det ska inte hände denna gången. Jag ska börja med låga vikter och vecka för vecka öka långsamt och bygga upp rätt muskler. För visst jag kan ta tunga vikter i ex latsdrag men då kopplar jag på andra muskler och jag tränar helt plötsligt mer andra muskler än lasten som egentligen ska vara i fokus i ett latsdrag. Det är typsikt mig och säkert många andra också när man blir för peppad 😀 Haha så nu gäller det att hålla tillbaka lite känner jag.

Men vad jag babblar. Jag skriver mer om passet imorgon! Ha en fin fredag så länge finisar! Puss, I

3 kommentarer | Translate


Annons
Laddar