Annons
Annons


WORK WITH A VIEW


bikini-ida-wargbikini-ida-warg1

Top – HERE // Bottom – HERE

Hej mina älsklingar! Hur mår ni? Jag mår verkligen toppen och njuter av min vackra arbetsmiljö här hos mor och far. Ser ni hur galet vackert det är? Att vakna upp, köra yoga, sätta sig med datorn i knät och kaffekoppen i handen och jobba i denna miljö är ju bara helt magisk och så inspirerande.

Annons

Jag har nu vilat i 2 hela dagar och kommer nog ta det ganska lugnt med träningen framöver då jag känner att min kropp behöver vila efter det intensiva träningsschemat jag haft i vår. Kommer nog körda DETTA pass + promenader och kanske någon kortare löprunda. Där emot ska jag försöka spela in massa härliga träningspass till er så håll utkik 🙂 Puss, I

//English: Hi my sweeties! How are you? I feel so fine and enjoying my beautiul work view at mom and dads place. Do you see how beautiful it is? To wake up, practice some yoga and then work with the computer in my knee with this view is magic and so inspiring. I´ve now rest 2 days and think I will take it easy with my training a while when my body needs some rest after the hard workout schedule I had this spring. But I think I will do THIS workot + walks and maybe a shorter run session. However I will try to record a lot of nice workot videos for you s0 stay tuned 🙂 Love, I

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar