Annons
Annons


WOHOO BOKAT SURF RESA IGEN


SurferParadise_Plage_Scenery_MG_7752 copy

Ni fattar inte hur sjukt taggad jag är vänner! Jag, tillsammans med massa grymma vänner har bokat en surf resa till Marocko och vi åker redan nu i början av december. Wohoo. Jag var ju iväg till Portugal tidigare i år och kommer åka med samma bolag La Point då jag var supernöjd! Alltså visst att jag surfade i 5 dagar då men alltså är jag verkligen redo för level 2 eller ska jag köra på level 1 igen? Kan inte bestämma mig! I alla fall så är jag såååå sjukt taggad och ska bli så nice med lite sol och värme igen!

English: I just booked a surf trip to Marocco and it feels so nice! Going with friends in the beginning of december.

Annons

Earlier this year I was in Portugal on a surf camp and I´m going with the same company La Point this time too and that feels so good. Can´t wait and it feels so nice to leave cold Sweden for some sun and heat!

12 kommentarer | Translate


Annons
Laddar