Annons
Annons


#WARGRUN – RUN SCHEDULE WEEK 2


Wohoo bästaste dagen på hela veckan är här, MÅNDAG! Äntligen dags för ett nytt schema i #WARGRUN och nu vecka 2. Jag är tokpeppad på denna veckan och nya schemat och hoppas ni också är det? Glöm inte hashtaga era bilder med #wargrun och #wargpower så vi kan följa varandra och så jag hittar era grymma bilder. 

Är det så att man varit sjuk, skadad eller missat första veckan av utmaningen så kan man hänga med fast börja med VECKA 1 schema.

Till vana löpare: Jag utmanar er att springa efter samma schema som nedan bara att ni kan jogga som uppvärmning istället och sedan springer ni så snabbt ni kan 1 min för att sedan springa i ert vanliga tempo i 1 in x 30 min. Jogga/gå som nedvarvning.

SÅ VILKA ÄR PÅ? Nu springer vi!

Annons

//English: A new week and a new run schedule. Below you find this weeks schedule that you should do 3 times before the end of this week. Do not forget to upload pictures and hashtag #wargrun after each workout. 

For experienced runners: I challenge you to do the same program as below but jog as a warm-up instead of walk and then I want you to run as fast as you can 1 min and run in your normal tempo in 1 min x 30 min. Run or walk as a cool down. 

WHO WANTS TO JOIN? Let´s run! 

wargrun-week-2

35 kommentarer till “#WARGRUN – RUN SCHEDULE WEEK 2”

 1. Åh det hade vart kul att haka på, men jag och löpning? ha ha. Längre fram när jag är mer van kanske. Jag kan inte springa mer än 5 minuter utan att ha andan i halsen nästan.

  1. Det är då detta program är perfekt för dig. Jag hade en klient med rygg och knäproblem som aldrig sprungit mer än 1 min i sträck som körde hela detta program och klarade allt + gick ner 8 kg. Så kör från vecka 1 så ska du se att du kommer utvecklas massor 🙂 KRamis

 2. Vad är det för skillnad mellan att springa intervaller eller bara ligga och nöta på km efter km?
  Alltså vad ger vad? Kondition och muskler?
  Hoppas du förstår min fråga? Kram du är bäst!!

  1. Båda tränar upp uthålligheten och konditionen. Vill man bygga muskler så är styrketräning bäst 🙂 Kramis

 3. Körde detta som morgoncardio (spår ny tradition hihi) imorse medan jag lyssnade på Fitnesspodden med dig som gäst, man kan lugnt säga att du var med mig på träningen imorse 😀 lika väl som du alltid svarar på kommentarerna här, snacka om att värna om sina läsare 🙂 kram

 4. Bättre sent än aldrig! Känner att det är läge att hoppa på (även om jag är en vecka efter)! 😀 Finns det någon bra app för att ha koll på tiden i intervallerna man kan ladda ned tro?!

  1. ja så klart att du ska hoppa på 🙂 Jag hr inte hittat någon men kan fråga alla läsare om de har 🙂 jag använder timern 🙂

 5. Förra veckan skrev jag att jag skulle försöka haka på men det blev svårt mellan mina basketträningar och annan träning… Denna vecka har jag basket måndag och tisdag och sen kommer jag att vara i fjällen från torsdag till måndag! Så jag kanske kickar igång wargrun från vecka 1 nästa vecka 😉

 6. Är med och ska göra så gott jag kan 😀 Så himla passande med denna wargrun nu eftersom det är just nu jag vill satsa lite mer på löpningen ju!

 7. […] Igår var jag på Stadium Kungsgatan hela förmiddagen och spelade in videos ni alldeles snart (förhoppningsvis ikväll) kommer att få ta del av. Så himla roligt och jag blir ju helt galen när jag är inne i affären hur sjukt mycket fina kläder de har! Vill ju bara plocka med mig allt de har! För er som gillar löpning och vill ha grymma tips på allt som hör där till kommer verkligen att uppskatta dessa videos Kommer hända mycket kul och snart kommer det ett lopp ni kan signa upp er på tillsammans med mig så jag hoppas ni är sjukt peppade och kör på för fullt med #WARGRUN?! […]

 8. Hej!

  Körde detta två gånger förra veckan och från första passet som kändes dåligt till andra där det gick väldigt bra, vilket det brukar göra när jag börjar springa. Trodde dagens pass skulle vara halvbra men det gick lysande så bara att köra på nu. Innan kunde jag knappt jogga 5 min utan ont i benet så har därför kört annat senaste gångerna men nu ska jag fortsätta med detta.

  Kram Malin

 9. Hej Ida, vilken rolig utmaning, jag är på! Jag hoppas att du kan svara på min fråga, för jag skickade den till en annan men fick inget svar, och jag vet att du är duktig på att svara. Är i desperat behov typ hahaha.

  Jag älskar att träna, och har en ganska “päronformad” kropp, dvs, smalare midja och större lår. Jag älskar att träna med vikter, men jag har märkt att mina framlår (quadriceps) blir så jäkla stora av tung träning. Jag har en tendens att få stora lår av all träning jag gör, och det är precis motsatsen jag är ute efter, samtidigt som jag vill ha en större, rundare rumpa. Är i världens dilemma, och har nu slutat träna med vikter och kör ‘kroppsvikt’ istället. Har du några tips på vad jag ska göra för att inte få för stora lår, utan mer smala och långa lårmuskler, samtidigt som jag tränar rumpan till att bli större och rundare?
  Tack på förhand!

  1. Hej Linda! Vi alla har olika kroppar och olika lätt att bygga. Jag blir väldigt avsi när jag hör vad du säger, muskliga ben är ju så snyggt! Men egen kroppsvikt eller lätta vikter med många reps är bra. Vill du bygga rumpa så skulle jag fokusera mer på övningar som endast tar på baksida lår och ruma som ex höftlyft, lårcurl, wargens buttkiller (finns på min youtube http://youtube.com/idawarg) Kram Ida

 10. Tack Ida! Så gullig du är som svarade, och jag ska säga att jag är superavis på din kropp! Ska genast se på youtube videona, Kram!

 11. Hej Ida!
  Vet att jag är kanske ett år sent men tänkte köra dessa intervaller imorgon, tänkte vara fråga hur snabbt ska man springa när man springer. Jag är nybörjare och springer på löpband men hur många km i timmen typ. Tack så mycket du är bäst.
  Kram

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar