Annons
Annons


VINNARE AV NIKON


grattis

Så här glad är jag för att få dela ut detta fina pris!

Efter grov beslutsångest så har nu en vinnare utsetts i Nikon-tävingen om att vinna Nikon D5300. Så galet många anmälningar och jag skulle vilja ge denna fantastiska kamera till alla.

Annons

Men här kommer motiveringen av den lyckliga vinnaren…

”För att fotografi är det närmsta vi kommer att kunna spara våra minnen. Eftersom minnet är det enda som lämnas kvar när stunden inte längre existerar, så blir fotografiet en representant för den fångade stunden. Att fånga mina vänners bubblande skratt, eftermiddagsljuset mellan trädkronorna, alldeles för sena pluggkvällar på bibblan, lyckan i min mammas ögon, galna nätter med de närmsta och årets första fallna snö gör att stunderna lever kvar. Slutligen bildar dessa fotografi en kamerarulle fylld av livet och som gör att stunderna, och framförallt personerna, i mitt liv lever kvar för evigt. Därför vill jag hemskt gärna vinna kameran. Jag skulle använda den till att föreviga alla betydelsefylla personer och stunder i mitt liv. Utöver privilegiet att ha en kamera med den kalibern till att föreviga utmärkande stunder i mitt liv och få utlopp för min kreativitet, så hade den även gynnat mina studier och framtida arbete. Nu studerar jag andra året på kandidatprogrammet inom Mänskliga rättighetsstudier vid universitetet och vid sidan är jag även skribent för en tidning. Men nästa termin beger jag mig ut på utbytesstudier och därefter praktik på andra sidan jordklotet. Att ha haft chansen att utbilda mig inom världens viktigaste ämne är en möjlighet som inte alla har. Min utbildning innebär möjligheten att arbeta med internationella, humanitära och högst aktuella frågor och chansen att kunna förändra. Det första steget till förändring sker genom upplysning, genom att informera och föra budskapet vidare och sätta rättigheterna i praktik. Bra dokumentation är därmed prio 1 för att kunna belysa detta budskap i vårt internationella samfund. Att under studier och praktik kunna fotografera/filma med sådan kvalité, så tror jag att man på bästa sätt kan belysa den verklighet som existerar, men framförallt även den möjlighet till förändring som existerar. Kameran skulle med andra ord bli min trogna kompanjon i kampen om en bättre värld. Världen 2.0.
Puss & kram”

STORT Grattis till Klara! Du kommer bli kontaktad på mailen så håll utkik och njut nu av den fantastiska kameran!

English: Winner of a swedish competition. 

(Inlägg i samarbete med Nikon)

 

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar