Annons
Annons


VINN GRATIS POLE DANCE LÄGER – TÄVLING!


Nu mina vänner bjuder jag på VÄRLDENS BÄSTA midsommarpresent! Studio Dancing Queen ska ha sommarläger och jag kommer lotta ut en helt gratis plats på lägret till en av er och ni kommer även få ta med er en valfri vän. Ni behöver inga tidigare erfarenheter utan det kommer vara nybörjarnivå.

Info om lägret…

NYBÖRJARE/BEGINNERS

Under 5 dagar får du träna pole dance (samt annat kul som DQ erbjuder) med DQs fantastiska instruktörer i våra fräscha lokaler i centrala Stockholm.
Du kommer få, utöver flera olika poledance/polefitness klasser  så som PoleChoreography, CrossPole, StreetPole, PoleDanz även få testa vår unika chair klass, hoops, silks, styrka och stretch.

HELG 1,  26-30 juni

 

Tonvikten av all träning ligger på pole dance/pole fitness och campen vänder sig till dig som inte har tränat pole innan.

Det kommer finnas kvällsaktiviteter och lite ledigt för shopping/vila!? 🙂

Mer info hittar ni HÄR!

Annons

Så det enda ni behöver göra för att anmäla er är att kommentera detta inlägg och lämna er mailadress. Så vad väntar ni på? 🙂

 

57 kommentarer till “VINN GRATIS POLE DANCE LÄGER – TÄVLING!”

 1. Åh vad kul! Jag som har tänkt börja på Pole Dance till hösten, detta skulle ju passa perfekt! Så jag är alltså med och tävlar nu om jag lämnar min mailadress? 😀

 2. Vilken tävling! Är från Skåne men hade satt mig i bilen/tåget/flyget direkt och åkt upp enbart för detta, har alltid velat testa pole dance. Nu hoppas jag på att en skåning får besöka huvudstaden och ha 5 underbara dagar 🙂 [email protected]

 3. Jag har alltid velat testa pole dance, men eftersom det inte finns hemma i Linköping har det inte blivit av. Det skulle vara fruktansvärt roligt att få vinna detta!

  Min mail är: [email protected]

 4. Åh, vad kul! Jag har velat testa pole dance länge nu men då det inte finns där jag bor så skulle det vara jättekul att få chansen att testa=)

  Min mail är: [email protected]

  Det är alltid lika kul att läsa din blogg, superinspirerande:)

 5. skulle jättegärna vara med om det hade varit i slutet av sommaren! Hoppas det kommer fler liknande tävlingar i framtiden!! 🙂

 6. Hej! Jag och min dotter hade tänkt göra något kul i sommar och hon har alltid velat testa pole dance så detta skulle ju vara himla kul att gå på tillsammans. Om det är för vuxna då, annars vill jag ge det till henne och en kompis. Min mejladress: [email protected]

 7. ÄNTLIGEN frisk efter ett års rehab med diskbråck och ätproblematik. Det tog tid att komma igen efter tiden på en professionell dansskola. Har sista halvåret coachat mina fantastiska gymnaster till att lära sig massa nytt inom dans, och de har gjort mig så stolt att jag stundtals vart rörd till tårar, men nu är jag sugen på att börja våga använda min kropp själv igen. Som FAN!:-) /Rebecka [email protected]

 8. Jag är gärna med!!! Vore helt galet roligt! Har bara provat en gång men vill gärna testa på ”riktigt”.

 9. Åh va skoj! Vill så gärna börja och prova på polefitness, efter att ha kämpat så länge med att bli frisk från en ätstörning så skulle det här vara ett perfekt ”treat”. Det finns ingen polefitness ställe i närheten av där jag bor och det här skulle vara perfekt. Att få börja bygga upp kroppen efter all nerbrytning och hat.
  Tack för en bra blogg!
  //Louise
  [email protected]

 10. Hej!
  Skulle så gärna vilja börja med polefitness men det finns tyvärr inget ställe här där jag bor. Jag vill börja bygga upp min kropp och ta hand om den efter att ha brytit ner den med en hemsk ätstörning. Att få chansen att göra det här skulle verkligen vara ett sätt att verkligen sätta punkt för mitt gamla liv med kroppshat. Att få proffs hjälp med att bygga upp kroppen igen skulle vara guld värt.
  Vill ta hand om min kropp och hitta en ny sportaktivitet
  Tack för en bra blogg
  //Louise
  [email protected]

 11. Hej Ida! Tack för en peppande och grym blogg! Blir jättemotiverad till att träna och äta hälsosamt varje gång jag läser något inlägg! Efter att ha hört om pole dance och läst om det på din blogg har jag blivit sugen på att testa, meen det finns inte där jag bor så det skulle vara grymt att äntligen få testa på 🙂

 12. Åh vad roligt! Jag skulle jätte gärna vilja ta med min bästa kompis som är helt fantastisk. Vi bor ihop och hon är som min lilla ”mini pt”. Vi tränar tillsammans och hon peppar,pushar och finns alltid där för mig! Hon har fått mig att inse att jag kan vara precis den jag vill vara och även ha en hälsosam livsstil , då det är något jag velat länge men aldrig kommit till skott med själv, tills jag fann min karin.

  Tack för en super inspirerande blogg! Kram 🙂

 13. Hej fina Ida! Och tack för en inspirerande blogg! Vilken guld chans att få testa pole dance som nybörjare! Jag är en riktig yoga tjej men älskar all typ av träning, skulle behöva höra något motiverande med eftersom jag nyss kommit ur en 5-årig relation och vill kickstarta denna sommar och kunna göra samma grymma trick som du! Skulle så himla gärna vilja ta med min kompis som jag försöker peppa till att köra igång med träning för känna sig gladare – så nu hoppas hoppas hoppas!

 14. Låter som en perfekt sommarsyssla! Jag som just bet av en lagning på en tand och därför måste avboka min sommarsemester skulle bli jätteglad om jag fick göra det här istället…

  [email protected]

 15. Men fy fasen vad roligt! Skulle lätt ta extra semester och åka ifrån jobbet i Sundsvall för det, har gått en åttaveckors kurs i Pole och tycker att det är sjukt häftigt vad man kan göra med kroppen! Djävulskt kul! Lycka till allihopa 🙂 Hoppas att vinnaren kan göra ett gästblogginlägg här sedan och berätta om helgen 🙂 / [email protected]

 16. Åh ja, vad skoj!!! Vore så himla kul att vinna då jag varit sugen på att testa Pole dance så himla länge men aldrig tagit mig för. Skulle verkligen göra allt för att bli en Dancing Queen i Studion denna helg 😉 KRAM och tack för bästa bloggen!

 17. Jag har kämpat som en idiot det här året för att hinna med skola, jobb och träningen. Nu är skolan slut och jag tycker att jag och min kropp förtjänar en mini-semester i poledancingens tecken! 🙂

 18. Skulle vara superkul att prova på! Lite kontrast mot boxningen och styrkelyften jag håller på med nu 😉

 19. Vad roligt, har själv tänkt prova på men med min 20 mils resa till närmsta träningsställe är det svårt. Ett träningsläger låter helt perfekt för att prova på pch för min del, kanske köpa och träna hemma. ea

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar