Annons
Annons


VINN ETT PRESENTKORT PÅ 3000KR FRÅN MOOD STOCKHOLM


♥ Inlägg i samarbete med Mood Stockholm ♥

juiceverket-ida-wargjuice-verket-ida-warg

God fredag mina vänner! Igår hade jag VÄRLDENS BÄSTA dag med min kompis Anna i Mood Stockholm och nu kommer en av er också få den chansen. Tävlingsreglerna hittar ni längst ner i inlägget. Började dagen med en grön juice på Juiceverket.

Annons

air-bar-mood-ida-wargair-bar-mood-gallerianbrow-anna-nystromida-warg-blow-out-bar

Efter det fixade jag mitt hår på Air Bar Stockholm medan Anna fick sina bryn trådade och färgade på Rapid For Brows. Blev så sjukt snyggt med både hår och bryn. Önskar att jag kunde få ha detta svallet varje dag 🙂

pedikyr-mood-five-five-nails

Sedan bar det av direkt till Five five nails för en pedikyr. Jag har bara en fråga… Varför har jag aldrig gjort en pedikyr innan? Så himla skönt och så fräsch man känner sig med fixade fötter. Kan äen rekommendera att göra det som aktivitet tillsammans med en kompis då man sitter där i massagestolen och pratar medan de fixar fötterna.

icha-icha-mood-galleri-ida-wargicha-icha-ida-warg-mood-gallerian

Efter det var vi riktigt hungriga och lunchade på Icha Icha. Jag älskar deras mat och veganalternativet var så gott. Tog ris med Tempeh bollar. Blir hungrig bara jag tänker på det. Måste testa att göra sådana hemma!

ida-warg-rituals-mood-gallerian-1rituals-mood-gallerian-ida-warg-1mood-gallerian-rituals-ida-wargrituals-ida-wargrituals-mood-gallerian-ida-warg

Sedan fick vi testa en scrubbehandling på Rituals. På sista bilden så är ena handen skrubbad och insmord och andra inte. Haha herregud ser ni skillnaden? Den ena ser död ut och den andra levande. Fick med oss ett sådant kit hem så nu ska hela kroppen skrubbas.

anna-nystrom-1egoist-mood-gallerianegoist-mood-gallerian-ida-warg

Avslutade världens trevligaste dag med fika på Egoist med te och vegansnickers. MUMS!

TÄVLING! Nu kan någon av er vinna ett presentkort på Mood Stockholm för 3000kr så ni också kan ha en sådan här lyxdag. Det enda ni behöver göra är att svara på frågan i kommentarsfältet nedan. 

Fråga: Vad är ert bästa hälsotips för kropp och knopp?

En vinnare kommer utses om 28/2! LYCKA TILL!

ida-warg-anna-nystrom

222 kommentarer | Translate


Annons
Laddar