Annons
Annons


VINN ETT LÖPKIT FRÅN ASICS


IMG_3185.JPGIMG_3184.JPGIMG_3182.JPGIMG_3181.JPGIMG_3183.JPG

Hej mina vänner! Jag har fått chansen att välja ut ett kit från Asics som jag får tävla ut till er. Hur fint är det inte? Behövs lite färg i det hår gråa vintervädret! Kittet innehåller även skorna –> FuzeX som är lätta och stabila.

Annons

2 av er kommer ha chans att vinna den här snygga outfiten + skorna. Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är att lägga upp en bild på er favoritlöprunda på instagram och tagga #fuzeXplore.

Jag tillsammans med Asics kommer välja ut vinnare.

(Inlägg i samarbete med Asics)

 

7 kommentarer till “VINN ETT LÖPKIT FRÅN ASICS”

 1. Är med och tävlar! La precis upp min favoritlöprunda + min favorit löparkompis på samma bild på min instagram (sofiahager). Vore grymt att vinna den grymma outfiten! Skulle sitta perfekt till mitt första löplopp här i Sverige i april! 😀

  Kram

 2. Hej Ida! Jag har drabbats utav svampen candida. Jag har haft anorexia innan och varit väldigt strukturerad med maten. Sen på senare tid har jag vågat mig på att äta mer socker. Sylt på gröten, ketchup till maten och glass på helgen. Detta har lett till candida. Min familj har fått det också så de ska bli botade eller vad man säger. Grejen är att jag är redan lite underviktig och kan egentligen inte utesluta så mycket mer än ”sockret i sig”. Söker man på det ska nästan alla kolhydrater, mjölkprodukter, socker, kött, svamp och allt som jag ska äta. Då börjar tankarna såklart snurra om att börja utesluta saker i min kost vilket kommer leda till ätstörningar igen. Vet inte vad jag ska göra.. Kan du hjälpa mig? Jag tror det är fler här som också behöver hjälp med detta. Kan du skriva vad som man ska äta och inte och kanske något förslag på frukost, lunch, middagar och mellanmål? Måste äta minst 5 mål per dag… Kram<3 (har skrivit jätte många gånger och det var min blogg du kollade in på och kommenterade)

 3. Hej!
  Jag har varken twitter instagram eller Facebook. Kollar varje dag din blogg,du är bäst!
  Jag skulle gärna vara med och tävla om löpkläderna..men just nu är den ända löpningen för mig 100 meter rakt fram. Har nämligen genomgått en knä operation.
  Tack för en bra blogg!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar