Annons
Annons


VILL MAN SÅ KAN MAN


YES! Då var man mörbultad och färdig med sista mördartisdagen innan lovet! har varit en bra dag men många oväntade saker har hänt idag…

YAMUNA BODY ROLLING. Var så taggad på att ha ett svettigt fyspass när jag kom till skolan och blev sjukt besviken när vi endast fick välja på Yoga eller Body Rolling. Egentligen var body rolling precis det jag behövde så jag valde det! Man ligger och rullar på en boll hela passet och det fungerar som djupgående massage och gör stört ont, men är väldigt bra!

Annons

– JAZZ. Alltså jag älska Jennie W:s uppvärming! Man blir så trött, man blir så svettig och man blir totalt slutkörd! Underbart! Snurrade även massor och gjorde en jätte bra lyrisk kombination! Säg det igen, jag älskar hennes klasser! Inspiration!

– MODERNT. Folk droppar av och droppar av klasserna nu för tiden! På moderna var vi jätte få med och alla var helt dödá! Lektionen var nog den längsta i världshistorien! Hade undgefär lika mycket kontroll som en kokt spagetti på min kropp och min bröstrygg värkte bara jag stog upp! FY!

– AKROBATIK. Visste inte hur jag skulle överleva klassen med min låga energi och min onda rygg!?! I alla fall så började vi med att öva stå på händer, vilket vi har gjort hela terminen. Har några gymnaster i klassen som är grymma på det och många har övat själva och blivit riktigt duktiga! Jag har inte riktigt prioriterat mitt handstående och har aldrig stått mer än 5 sek. Idag skulle vi ha hanståendetävling! Jag bara garvade och tänkte jaja får väl försöka. Alla ställde sig samtidigt och den som stod längst vann och vi körde först till 3. Någonstans hittade jag min tävlingsinstinkt och ansträngde mig verkligen och jag lyckades vinna 😀 haha helt sjukt! Har aldrig i hela mitt liv stått på händer så länge och jag kan fortfarande inte förstå hur jag lyckades vinna den tävlingen?! Jag kan ju egentligen inte ens stå på händer! Där ser ni vill man så kan man 😀 Haha! Efter vinsten fick jag energi tillbaka och resten av klassen gick superfort 🙂

4 kommentarer | Translate


Annons
Laddar