Annons
Annons


VILL HA


nellycoll1. Hoodie Adidas –

Annons

HERE // 2. Tank Casall – HERE // 3. Sports Bra Casall – HERE // 4. Nike Free – HERE // 5. Tights Kari Traa – HERE

Jag har fått en önskan om att tipsa mer om kläder och att sätta ihop outfits och självklart kan jag det. Det är bara något jag tycker är sjukt kul! Hade jag inte jobbat med träning så hade jag jobbat med kläder/mode då jag älskar det! Här kommer en liten önskaoutfit från mig. Älskar kombinationen med rosa, grått och svart!

English: I´ve received a wish from you to write more about clothes and putting together outfits. I love clothes and fashion so that´s just something I think is very fun! Here´s a dream workout outfit. I just love the combination of grey, black and pink!

 

8 kommentarer till “VILL HA”

    1. Oj jag är inte rätt person att fråga då jag i princip kan träna utan BH. haha. Jag gillar väldigt små tunna och går endast på utseende när jag väljer. Bästa är nog att fråga i någon affär. Kramis

  1. Tack för tipset! Kan du lägga ut kläder då och då som inte kostar så mycket! Alla har ju liksom inte råd!!
    Jag kanske ska köpa tighsen, sjukt snygga!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar