Annons
Annons


VILKEN KVARG ÄR BÄST? RECEPT PÅ GLUTEFRITT BRÖD?


breakfast3question-answer

Har några frågor som jag skulle vilja få svar på, men innan måste jag säga att din blogg är såååååååååå bra!

 1. Vad tycker du om vanilj kvarg, finns det något märke som innehåller mindre socker?
 2. Skulle du kunna tipsa på ett nyttigt bröd äter både gluten och mjölk och skulle vilja ha ett nyttigt recept.
 3. Skulle du kunna tipsa om din bästa frukost och vad den innehåller och länka till produkter om det fungerar. Skulle även vilja ha tips på topping på gröten, äter alltid sylt på gröten men skulle vilja vara lite nyttigare, hur onyttigt är egentligen hemgjord lingonsylt, äter det varje dag!

Kram

Annons

SVAR: Men hej och tack snälla vad glad jag blir! <3

 1. Vaniljkvarg är ju galet gott men naturell kvarg som du smaksätter själv är alltid bäst! Jag har inte koll på just de smaksatta kvargprodukterna då jag enbart använder naturell så kan inte svara. Kanske någon annan kan hjälpa dig?
 2. Här kommer lite recpet: Glutenfritt bröd, Glutenfritt knäckebröd, 5 olika recept på glutenfritt bröd.
 3. Här hittar du 7 recept på mina favoritfrukostar. På min gröt brukar jag köra antingen båbär, hallon, lingon, skivat äpple, skivad banan, gojibär, granatäpple, äppelmos (finns utan socker) eller så gör jag min egen ”sylt” genom att koka ex frysta eller färska lingon eller hallon  och riva lite äpple i. Supergott och så slipper man tillsat socker 🙂

17 kommentarer till “VILKEN KVARG ÄR BÄST? RECEPT PÅ GLUTEFRITT BRÖD?”

 1. Jag älskar att ha snör och ost på mina mackor, men det är ju inte så nyttigt… finns det inte nyttigare eller nyttigt smör o ost??

  1. Haha jag stod precis och käkade riskaka med massa smör och ost. Jag älskar också det och det är inte så onyttigt. Att äta det någon gång ibland är helt ok men försök att variera dig. Kramis

 2. hej Ida, först måste jag bara tacka för en galet bra blogg!!

  Jag vill gå ner i vikt, helt 10 kg, jag är inte tjockes vill bli av med ”övrigt” fett! Har mått lite dåligt över de under väldigt många år, men vet inte vad jag ska göra, har svårt flr att bestämma över mig själv! Jag har tränar mycket det senare 1,5 åren och mörkar ingen skillnad alls, har uteslutit nästan allt sött, som tex kakor och godis under några veckor men märker inte någon skillnad alls, nästan bara tvärt om! Hittar inte riktigt felet jag gör! Jag jobbar och praktiserar även i kök så står upp och rör mig i allmänhet en hel den under dagarna! Snälla ge mig tips på vad som kan ha gått snett! Kram elin ❤️

  1. Hej Elin och tack för din kommentar! Du skriver att du varit utan sött i några veckor. Några veckor är inte lång tid och du måsta ha tålamod. Det bästa du kan göra är att träna regelbundet och äta bra mat utan socker, snabba kolhydrater och halvfabrikat så kommer din kropp att hålla sig i en hälsosam form. Kramis

 3. Hej Ida! Hur går man till väga om man vill kontakta dig via mejl? Har lite frågor som känns som att det blir lite för långt att skriva som kommentar här eller på din Instagram… 😉 Kram! <3

  1. Hej Sofia! Det bästa är alltid att skriva här på bloggen för jag får så mycket mail att jag inte har möjlighet att svara på alla. Kramis

 4. Ville bara skicka en pepp-hälsning! Du inspirerar alltid, du är sjukt duktig på det du gör, du är vacker, du är smart och du är en förebild för såååå många. Alltså Ida, fattar du hur grymt jäkla BRA du är? Kramkram

 5. Hejhej Ida! Gryym blogg verkligen
  Vill bara fråga dig om du känner någon skillnad nu när du är vegetarian? I både utseende, kropp, mentalt osv. Och vilken är din största proteinkälla nu? Funderar nämligen på detta! Känns som om att man skulle få ett mycket sundare och ”renare” liv bara pga. detta? 🙂 kramis

 6. Hej Ida!
  Vill bara säga att jag älskar din blogg! Den är sjukt inspirerande.
  Sedan undrar jag vad du använder för kokosmjölk när du lagar mat och när du bara har den till gröt. Skulle vara tacksam för svar?
  Puss

  1. Hej fina du vad glad jag blir <3 <3 Jag använder lite olika. Just nu har jag Go Green, ibland alpro till gröten. När jag lagar mat väljer jag oftast sådan på burk eller tetra och då väljer jag den som är ekologisk om det finns. Kramis

 7. Hej Ida!
  Du har verkligen en inspirerande blogg.
  Jag undrar vad du tycker om grönt te, är det verkligen så nyttigt som det sägs? Och vad tycker du om russin och annan torkad frukt?

  1. Hej Emma och tack snälla! Jag har inte så stor koll på grö te men det vissa sorter är säkert bra 🙂 Torkad frukt är bra i lagom mängd men jag föredrar oftast färsk frukt. Kramis

  2. Vill man komma undan sockret så är torkad frukt inget vidare då det många gånger är mer socker i dem än i vanligt godis. Men inget är ” farligt ” om man varierar sig. Även det som anses vara nyttigt blir onyttigt om man äter det i för stora mängder.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar