Annons
Annons


VILKEN KVARG ÄR BÄST? RECEPT PÅ GLUTEFRITT BRÖD?


breakfast3question-answer

Har några frågor som jag skulle vilja få svar på, men innan måste jag säga att din blogg är såååååååååå bra!

  1. Vad tycker du om vanilj kvarg, finns det något märke som innehåller mindre socker?
  2. Skulle du kunna tipsa på ett nyttigt bröd äter både gluten och mjölk och skulle vilja ha ett nyttigt recept.
  3. Skulle du kunna tipsa om din bästa frukost och vad den innehåller och länka till produkter om det fungerar. Skulle även vilja ha tips på topping på gröten, äter alltid sylt på gröten men skulle vilja vara lite nyttigare, hur onyttigt är egentligen hemgjord lingonsylt, äter det varje dag!

Kram

Annons

SVAR: Men hej och tack snälla vad glad jag blir! <3

  1. Vaniljkvarg är ju galet gott men naturell kvarg som du smaksätter själv är alltid bäst! Jag har inte koll på just de smaksatta kvargprodukterna då jag enbart använder naturell så kan inte svara. Kanske någon annan kan hjälpa dig?
  2. Här kommer lite recpet: Glutenfritt bröd, Glutenfritt knäckebröd, 5 olika recept på glutenfritt bröd.
  3. Här hittar du 7 recept på mina favoritfrukostar. På min gröt brukar jag köra antingen båbär, hallon, lingon, skivat äpple, skivad banan, gojibär, granatäpple, äppelmos (finns utan socker) eller så gör jag min egen ”sylt” genom att koka ex frysta eller färska lingon eller hallon  och riva lite äpple i. Supergott och så slipper man tillsat socker 🙂
17 kommentarer | Translate


Annons
Laddar