Annons
Annons


VILKA ÄR NI?


Ni läsare blir bara fler och fler på min blogg för varje dag, vilket jag tycker är väldigt roligt! Dock så tycker jag ni är lite tysta!

Jag vill veta vilka ni är? Hur gamla är ni? Vilken stad kommer ni från och vilken stad bor ni i? Vad är er favorit träningsform? Viket märke och vilken färg har ni på era träningsskor? Vad är ert motto i livet? (tänkte posta era svar i ett inlägg senare i veckan. Har ni någon bloggadress så lämna gärna den om ni vill så länkar jag er.)

Annons

Själv heter jag Ida Warg och är 25 år. Kommer från Åmål men bor sedan 2006 i Stockholm. Jag är utbildad professionell dansare och har alltid älskat alla former av dans men just nu är min favoritträningsform Pole Dance. Jag har blå/orangea träningsskor från PUMA. Mitt motto här i livet lyder: ”A quitter never wins and a winner never quits!”

 

Bild från improveme.se från Blog Awards igår. Klänning: Dry Lake Huvudsmycke: ByCelina, Skor: Bik Bok

55 kommentarer | Translate


Annons
Laddar