Annons
Annons


VILA, HUNDAR OCH BAKNING


IMG_8938.JPGIMG_8935.JPGIMG_8937.JPG

God kväll mina finisar! Det blev verkligen en lugn och mysig helg och massa vila! Det behövede min kropp efter omgången jag fick hos naprapaten! Haha jag var helt slut efter det då jag hade stora blockeringar som satt fast. Så går det om när man kör långflyg och sitter flera timmar framför datorn varje dag. Ska gå tillbaka en gång till innan jul och få loss resten. Så galet skönt!

Annons

Vill också säga tack för alla grymma tips om hundras. Pudel var överlägset det ni rekommenderade mest och jag träffade en supersöt aprikos pudel på mässan som jag bara ville ta med mig hem. GUD vad mjuk, snäll och fin den var! Lilla Yorkien som jag träffade på mässan var också supersöt och snäll! Åh vill ha en hund nu men ska inte förhasta något utan kolla i lugn och ro och hälsa på och låna hundar så jag säker på allt vad det gäller allergier mm. Har ni några tips på bra kennlar som säljer toypudel eller yorkshireterrier så säg till? 🙂 Sedan undrar jag också om ni har erfarenhet av kön? Vad är för nackdel med tjej/kille?

Nog pratat om hundar, igår så hade jag besök av mina kusiner och då bakade jag det godaste brödet jag någonsin har smakat! Ett banan/pepparkaksbröd och det var helt magiskt! Kommer lägga upp receptet på det i veckan så håll utkik. Idag har jag varit och hjälpt en tjejkompis filma till sin youtube kanal och nu ska jag dra iväg och träna en sväng. Tror minsann det får bli löpning! Är taggad efter en hel helg med med massa fika, glögg och stillasittande! Woop, nu kör vi! ♥

18 kommentarer | Translate


Annons
Laddar