Annons
Annons


VIKTIGT ATT VARIERA TRÄNINGEN


benpass-ida-warg

Annons

ida--warg-benträning-1ida-warg-benträning

I söndags var jag riktigt trött pga. att jag inte kunnat sova så bra för jetlagen, men jag visste att jag skulle må prima av ett träningspass så tog mig till gymmet och körde ett riktigt svidande benpass. I 1,5 år har jag kört 2-10 reps, ganska tungt och med vila. Jag känner nu att det är dags att variera mer för att få utveckling och kommer börja lägga in ”kontaktpass” med fler reps (15-20), lättare vikter och mindre eller ingen vila mellan övningarna. Min kropp är inte van och det svider ordentligt under övningarna och idag sitter jag här med världens träningsvärk!! haha underbart! Så vänner känner ni att ni stannat i er utveckling så variera er. Byt övningar, ändra vikt, ändra set och ändra vilotiden.

//English: This sunday I was really tired but anyway I went to the gym for a butt and leg workout. For 1,5 year I´ve been doing 15-20 reps, heavy weights and with a longer rest between sets. Now I feel to vary my training to get better results and will start to do workouts with more reps (15-20), lighter weights and less rest. My body is not used to this kind of training and it really hurts and today my but is so sore! haha love it! So keep in mind to vary your training. 

 

18 kommentarer | Translate


Annons
Laddar