Annons
Annons


VIDEOBLOGG – WARGEN DANSAR POLE DANCE


Shit pommes vad trött jag är i armar, skuldror och axlar efter hela 2 timmar och 20 min Pole Dance på raken. Min överkropp är inte van att få så mycket belastning märker jag. Men sjukt kul är det och önskar att jag kunde träna Pole varje dag men tyvärr så funkar det varken tidsmässigt eller kroppsmässigt. Nästa termin så har förhoppningsvis kroppen vant sig lite bättre och jag kan öka till 3 pass i veckan. Hoppas bara på att det finns kurser på tider som passar!

Annons

Är supernöjd med båda mina lärare på Pole Fitness och rekommenderar verkligen er att gå för både Jenny och Vinni.

Idag var jag även på nybörjar nivån och snurrade lite innan det var dags att slänga sig upp och ner.

Hann till och med filma en liten nybörjarsnurr:) VARSÅGODA den är till er…

[videofyme id=”403847″]

2 kommentarer | Translate


Annons
Laddar