Annons
Annons


VECKANS SCHEMA


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Den brandgula toppen hittar ni här! (reklamlänk via Apprl) (adlink)

God morgon älsklingar! Så peppad på denna vecka då jag känner att jag har precis lagom mycket inbokat.

MÅNDAG
Lisa kommer och vi ska spela in och fota ett kolla med Chiquelle, sedan även filma en till video. Efter det ska jag på möte med en ny sponsor till vår podd. Har ni inte lyssnat på veckans avsnitt där vi pratar om livets mening så gör det här! Efter det så ska jag till gymmet en sväng och sedan ska jag på möte med en tjej jag kanske ska starta ett nytt bolag med. Sååå spännande!

Annons

TISDAG
Ska till studion och ha sångträning med Tania. Längtar! Vi ska öva på nya låten och kanske även spela in den. Vi har ändrat på texten fram och tillbaka och även droppet då jag inte var helt nöjd med det. Denna låten ha verkligen växt fram och jag tror att resultatet kommer bli toppen! Efter det ska jag på lunchmöte och sedan på en fika med Gina Tricot. 

ONSDAG
Ska jobba hemifrån på förmiddagen och sedan iväg på sånglektion med Kishti. Efter det ska jag nog försöka få till ett yogapass och reda ska jag och Viktor podda,

TORSDAG
Ska träna dans och repa inför ett kommande gig på ett MTV event. Just nu känns det bara så läskigt men tror det kommer kännas bättre efter att ha repat in koreografi till låten. Efter det ska jag spela in podd med We Are Influencers och sedan ska jag till TV4 för att spela in ett kolla med en kille som heter Filip. Mycket rolig dag!

FREDAG
Welloteket dag! Ska möta upp mina kollegor på fredagsmöte och lunch och reda sitta och jobba med dem. Efter det ska jag, min kusin Filippa och min moster åka till Idol och kolla på det live. Vi har VIP-biljetter och då ingår det middag mm innan så vi kommer åka dit redan kl 17. Min kusin fick det i födelsedagspresent så det ska bli riktigt mysigt att hänga med henne och moster en hel kväll!

LÖRDAG – SÖNDAG
Än så länga inga planer vilket känns magiskt. Ska försöka boka upp lite trevliga dejter med kompisar och kolla inredning till lägenheten som börjar bli klar. 

2 kommentarer till “VECKANS SCHEMA”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar