Annons
Annons


VEGANSKA RESTAURANGER I GÖTEBORG


goteborg-shopping-nordstan

God morgon mina älsklingar! Nu är jag tillbaka i Stockholm efter 2 härliga dagar i Göteborg. Var verkligen så himla mysigt och så mycket nostalgi att komma dit. Har mest jobbat från hotellet som var såå mysigt! Satt kvar vid frukostbuffen fram till 11 båda dagarna och pimplade te och frukt.

Annons

andrum-goteborg-vegetarisk-vegan-restaurangSedan hann jag med ett möte och en lunch med min fina vän Anna på en vegetarisk buffé som hette Andrum. Den låg väldigt centralt och man kunde även få veganskt om man frågade efter det. Inte den snyggast inredningen men maten var jättegod med 2 olika soppor, sallader, röror och flera varma maträtter. Man fick även kaffe och te på maten och det kostade bara 95kr.

traning-goteborg

Hann också med 1 träningspass fast jag var så sjukt opepp! Hade mensvärk så ville bara lägga mig ner i sängen men tog mig iväg på ett lätt överkroppspass och det var skönt 🙂

open-new-doors-cafe-goteborgopen-new-dorrs-cafeopen-new-doors-cafe

Men det absolut bästa på hela resan var när jag och Alex tog en romantisk dejt på Open New Doors Cafe. Ett veganskt ställe som var en liten glasbox på en bro så man hade magisk utsikt! Alltså verkligen att rekommendera. Fanns inte många sittplatser tyvärr men vi gick dit vid 19 och de stängde 20 så vi fick bästa plats. Jag åt en hembakad avokadomacka med tomatpesto, sallad och tahinidressing, MAGISKT! Alex åt Raw pad Thai och en libanesisk gryta. Så himla gott och mysigt! Är ni i Göteborg måste ni besöka.

Något jag märkte var att maten var mycket billigare än i Stockholm. På tåget hem köpte jag med en vegansk sushi från stationen och den kostade bara 65kr och de hade till och med vegansk Misosoppa. Heaven! Så god var den också.

Nej nu ska jag sluta prata mat och få i mig min frukost här istället! Puss, I

 

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar