Annons
Annons


VECKANS UTMANING – STRETCH


Efter förra veckans megautmaning kan det vara bra och nödvändigt att ge kroppen lite återhämtning.

Därför utmanar jag er denna vecka att göra minst 30 min stretch eller yoga varje dag. Det här jag gott för både kropp och själ och er kropp kommer tacka er, jag lovar!

HÄR hittar ni ett bra stretchprogram att följa!

Man kan även denna vecka anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka detta inlägg –> http://idawarg.chic.se/veckans-utmaning-stretch/ och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med :)

Kommer även ha samma utmaning på instagram (idasfitness) där ni också kan delta och hashtaga #idasfitness

Annons

SÅ VILKA ÄR PÅ DENNA VECKAS UTMANING? JAG ÄR DET DEFINITIVT 🙂

19 kommentarer | Translate


Annons
Laddar