Annons
Annons


VECKANS UTMANING – SQUATS


 Wohoo nu är det måndag och nu kör vi en favorit i repris som veckans utmaning. Jag är lite ego denna veckan eftersom jag själv är supertaggad på squats och har tänkt att ”squatta” mig igenom denna veckan.

Annons

Dags för den lilla rumpan att jobba! 🙂

Därför utmanar jag er att göra minst 500 squats innan denna veckans slut. Ni får göra vilken form av squats ni vill och köra med eller utan vikter. Det jag dock vill att ni ska hålla fokus är att hitta kontakt med baksidalår och rumpa.

TÄVLING!

Det grymma med denna veckan är att utmaningen görs i Samarbete med Gorgeous London och 3 av er som hashtagar era bilder med #WARGPOWER, #GORGEOUSLONDONLTD och #GORGEOUSCURLWAND kommer vinna DENNA <–LÄNK grymma Volym locktång som är perfekt att göra stora Hollywoodlockar med och även DENNA <–LÄNK skyddande hårspray. Vinnare väljs på söndag så hashtaga på nu 🙂

gorgeous1

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka detta inlägg –> http://idawarg.wearecube.se/2014/06/29/veckans-utmaning-squats-5/ ‎och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med + bilder från vår hashtag #wargpower på instagram.:)

SÅ vilka är på denna veckas utmaning?! Nu 
#WARGPOWER

53 kommentarer till “VECKANS UTMANING – SQUATS”

 1. Härlig utmaning!
  Passar på att fråga dig – använder du fortfarande Rosenserien och har du lust att dela med dig av din hudvårdsrutin?
  Tack för en inspirerande blogg!
  Madeleine

  1. Hej fina du! Yes jag använder det varje dag och det kan jag absolut göra. Gör ett inlägg om det 🙂 Kramis

 2. När jag gör squats har jag alltid jättesvårt att få kontakt med rumpa och baksida. Har du något tips på hur jag ska göra för att lyckas med det? Älskar din blogg!!!

 3. Hej! Måste man ha en blogg för att vara med på tävlingarna eller utmaningarna:)? Eller duger instagram eller liknande?

  Kram!

 4. SQUATS, min favorit!! 😀 Jag är såklart med och har anmält min blogg, icaniwillblogg.se/angelika

  Avverkade en hel del idag under mitt benpass, är helt mör i benen 😀

 5. Jag är självklart med! Nu när det är dansuppehåll är det kul med andra utmaningar!
  För att vara med i tävlingen om locktången ska man lägga upp på instagram då eller går bloggen/twitter bra?
  KRAM

 6. Självklart är jag med! Och som jag älskar squats, mon favoritövning! Ida du är grym, fortsätt så här! Och helt rätt att du bytt bloggportal till ImActive.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar