Annons
Annons


VECKANS UTMANING – SQUATS


Okej mina älskade vänner! Nu är Wargrun slut och dags att köra igång Veckans utmaning igen. Wohoo som jg har längtat!!! Jag har kollat igenom alla era förslag och kommit fram till att det  önskemål som var starkast var squats. Därför kör vi igång med en härlig squatsutmaning.

Jag utmanar er helt enkelt att göra minst 500 squats innan veckans slut. Lägg in det i era benpass med vikt, använd som uppvärmning utan vikt eller lägg in det i er cirkelträning.

För att jag ska hålla koll på er så har jag nu infört en ny hashtag där vi kan hålla koll på varandra. Hashtaga alla era tränings och utmaningsbilder med #wargpower. Jag är sååå jäkla taggad och hoppas att ni också är det?!

This weeks challenge is back! Wohoo. I challenge you to do 500 squats before the end of this week. Hashtag all your workout pics with #wargpower. Who wants to join? Let´s squat!

SQUAT CHALLENGE

.

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka detta inlägg –> http://nyheter24.se/modette/idawarg/2014/03/23/veckans-utmaning-squats-3/ och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med + bilder från wår hashtag :)

.

Annons

Vilka är på veckans utmaning?! Let´s squat!

41 kommentarer till “VECKANS UTMANING – SQUATS”

 1. Hej Ida! Jag är en tjej som har gymmat i snart ett år. Till en början använde jag helt fel teknik och mitt mål med träningen var inte det mest hälsosammaste. Nu har jag äntligen förstått att vikt och kalorier inte är allt. Även att jag inte ska vara rädd för att lyfta skrot som jag tidigare varit.

  Men, det jag ville fråga var hur jag kan kombinera styrketräning och löpning tillsammans? Vill bygga upp en stark kropp med synliga muskler samtidigt som jag vill hålla min kondition på topp. Är det bättre att satsa mer på styrketräningen då? Vet att löpning inte är allt men tycker det är så roligt att se framsteg som jag blir peppad över (det sker ju iof när jag styrketränar också). Hoppas du kan hjälpa mig med denna fråga! Kram

 2. oh ärligt valde du min idee som hashtagg? Gud vad kul att du tyckte om den!

  jag är btw med! ska bli kul att låta rumpan lida lite 😉

  //paulinasuonvieriblogg.se

 3. Älskar dina utmaningar! Även om jag inte gör dem just den veckan så är det så himla bra att spara till framtiden när man kanske har mer tid!

  Keep up the good work!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar