Annons
Annons


VECKANS UTMANING – FAT BURNING WORKOUT


Wihoo nu är det måndag och jag hoppas verkligen att ni är laddade för denna veckans blir det en tuff och svettig utmaning. Höll själv på att avlida när jag spelade in den som ni kan se på filmen nedan 😀

Jag utmanar er att göra mitt intensiva träningspass nedan minst 3 gånger innan veckans slut.

MY FAT BURNING WORKOUT:

Work 50 sec,  rest 10 sec…

– Jumpin Jaxx

– Push ups

– Mountainclimbers

– Crunches

– Burpees

– rest 1 min

X 5

 [youtube id=”wcdvW-YuyGs”]

English: It´s monday and time for a new sweaty challenge. I challenge you to do my Fat Burning Workout on the video at least 3 times before the end of this week. Who wants to join?!

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka detta inlägg –> http://nyheter24.se/modette/idawarg/?p=18957 och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med :)

Annons

SÅ VILKA ÄR PÅ VECKANS UTMANING? NU KÖR VI VÄNNER!

.

33 kommentarer till “VECKANS UTMANING – FAT BURNING WORKOUT”

  1. Shit vad härligt med sådan energi denna måndag!
    Jag blev dessvärre lite sjuk i Götet så rösten är borta och jag ligger nerbäddad i sängen för att kurera mig 🙁 Kul att träffas i Lördags på middagen för den delen! Kör hårt !!

    Kram Jamie

    1. Men detsamma! Jag fick avbryta träningen idag pga. att jag kände mig sjuk och alla andra jag åkte med känner sig också sjuka :S Ajaj krya på dig tjejen! Kramis

  2. Jag har en fråga, som egentligen känns lite dum men…
    När jag tränar och sedan ska stretcha vaderna, när man står på alla fyra och rumpan uppe. Jag kan inte hålla mina ben raka, de stramar något fruktansvärt i vaderna. Samma sak när jag ligger på rygg, med benen ”rakt” upp och fötterna pekar mot ansiktet. Det går bara inte att ha dom raka hur jag än försöker, behöver jag stretcha mer eller vad är de som är fel?

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar