Annons
Annons


VECKANS UTMANING – BULGARISKA UTFALL


Wihoo ny sommarvecka och ny utmaning. Denna vecka blir det en av mina favoritövningar för bakdelen, Bugariska utfall! Den här är grym att köra både med och utan vikter och känns ordentligt i rumpan!

Jag utmanar er att göra totalt 300 st (150/ben) innan veckans slut! 

Man kan även denna vecka anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka detta inlägg –> http://idawarg.chic.se/veckans-utmaning-bulgariska-utfall/och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med :)

Kommer även ha samma utmaning på instagram (idasfitness) där ni också kan delta och hashtaga #idasfitness

Annons

SÅ VILKA ÄR PÅ DENNA VECKAS UTMANING? NU TRÄNAR VI DEN DÄR RUMPAN!

14 kommentarer till “VECKANS UTMANING – BULGARISKA UTFALL”

  1. Jag är med i Veckans Utmaning! Kunde inte göra sista intervallen i förra veckans utmaning för att jag blev förkyld, så det här blir en jättebra revansch! 🙂 Ser alltid fram emot en ny utmaning varje vecka, man blir så motiverad och peppad av dom! 🙂 Min blogg är http://annahagelin.blogg.se

  2. Jag är med i veckans utmaning denna vecka oxå! På något konstigt sätt kom inte kommentaren iväg förra utmaningen men skrev om den på bloggen & har nu även skrivit om den nya. Superkul & nu är jag extra peppad då jag endast hann att köra 2 av de 3 intervallpassen. 😀
    Min blogg hittar du här → http://www.natalienilsson.devote.se

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar