Annons
Annons


VECKANS UTMANING – BULGARISKA UTFALL


Ny måndag och ny fantastisk utmaning! Wohoo 🙂 Denna veckan kommer jag utmana er i en av mina absoluta favoritövningar för rumpan. OJ och AJ vad den bränner!

Jag utmanar er nämligen att göra 150 bulgariska utfall på varje ben innan veckans slut. Ni får dela upp det hur ni vill. Man kan göra den både med och utan vikter. Jag brukar lägga in den i mina benpass med 2 st 10kg kettlebell i varje han eller köra den utan vikt i mina cirkelpass.

A new week and a new fantastic challenge. This week I challenge you to do one of my absolutely favorite exercises for the butt, Bulgarian lunges. You can do it with and without weight. I usually put it in my leg workouts with 10kg kettle bell in each hand or without weight in my circuit workouts. I challenge you to do 150 rep on each side divided as you wish. Who wants to join?

bulgrian lunges

Man kan också anmäla sin blogg och utmana sina läsare. Posta bilden ovan och länka min blogg –> http://idawarg.se ‎och lämna sedan en kommentar om att ni är med (glöm inte skriva med er bloggadress). Kommer sedan göra ett inlägg med länk till alla bloggar som är med + bilder från vår hashtag #wargpower på instagram.:)

SÅ vilka är på denna veckas utmaning?!
#WARGPOWER

Annons
33 kommentarer | Translate


Annons
Laddar