Annons
Annons


VECKANS LISTA


VECKANS MÅENDE
Övervägande bra med en liten PMS dipp i slutet av veckan. Fattar inte hur mycket de där hormonerna kan påverka alltså! Så sjukt!

VECKANS LÄSKIGASTE
Det var att träffa Filip Dikmen och vara med i hans youtubevideo där jag spelar yogalärare. Det var improvisationsteater för hela slanten. Haha mycket kul och ni får inte missa hans video när den kommer ut.

Annons

VECKANS GODASTE MÅLTID
Definitivt mina sötpotatis flatbreads som jag testade att göra i veckan. Såååå himla goda och jag har nog aldrig fått så mycket mail och kommentarer om att dela med mig av receptet. Så till alla som undrar kommer receptet upp ni i vekan på bloggen. Håll utkik! 🙂

VECKANS JOBB
Fullt ös men ändå i ett behagligt tempo. Jag har hunnit träna 2 pass, tagit sånglektion, övat på sång hemma, gjort intervju i podden We Are Influencers, gjort 2 collabs mm. Sedan har jag också påbörjat ett nytt bolag. Sååå spänande!

VECKANS KLÄDESPLAGG

Dena gröna mysiga dress från Chiquelle. Älskar den!

VECKANS TRÅKIGASTE
Att lägenheten fortfarande inte är kvar. När vi trodda att köket typ skulle vara klart så får vi ett meddelande från snickarna att fläkten är för bred så det inte går att öppna luckorna bredvid. Suck! Så det var ju bara att lägga upp fläkten på blocket och köpa en ny. Kostnaderna på denna renovering verkar aldrig vilja ta slut.

VECKANS LÅT
Rich Love – One Republic (Seeb)

VECKANS BÄSTA
Att vara på Idol med min kusin Filippa och moster Gabriella. Filippa fick Idol VIP-biljetter i födelsedagspresent. Sååå himla kul hade vi och har fortfarande ont i händerna och är hes efter allt hejande på det duktiga idolerna. Så sjukt grymma är de och Erika är min absoluta favorit!

VECKANS BOOST
Det var ju verkligen all kärlek jag fick på min shufflevideo jag postade på Instagram i veckan. WOW, hade ingen aning om att folk var så peppade på att se mig dansa. haha.

VECKANS MYSIGASTE
Jag tror det kommer bli denna härliga och lugna söndag utan planer. Ska nog laga mina sötpotatiswraps och göra pizza av dem.

VECKANS MEST LIKADE BILD

Länk till yogamattan här! (Reklamlänk till Welloteket)

2 kommentarer till “VECKANS LISTA”

  1. Hej, skulle du inte kunna göra någon mer dans video eller typ Ida testar, älskar de videosarna👍🏻👍🏻❤️😍😍

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar