Annons
Annons


VECKANS SCHEMA


God morgon älsklingar! Så utvilad och peppad efter en mysig helg! Denna veckan blir en kortvecka då jag på torsdag åker till Marocco och Marrakech. Sååååå taggad! Kommer berätta mer om det senare. Just nu ser min veckoplan ut så här…

Annons

MÅNDAG
Möte med projektledaren för vår renovering. Efter det ska jag till Mamma Mia för undersökning. Sedan ska jag möta upp Lisa för att fota och filma och sedan ska jag ut till TV4 på möte med min kontaktperson där. Sedan måste jag hem för har tvättid. Saknar min egen tvättmaskin så mycket! Så himla jobbigt att vara låst vid tvättider.

TISDAG
Ska fota och filma med Lisa hela förmiddagen. Efter det så ska jag möta upp Viktor för att podda. Ska bli sååå kul då vi har Samir som gäst. Wohoo. Har ni några frågor ni vill att vi ska ställa så kommentera nedan 🙂

ONSDAG
Fota och filma med Lisa igen. Måste lagra upp lite då jag ska ut och resa denna vecka och sedan åker Lisa bort en hel vecka. KAOS! Hur ska jag klara mig utan henne?!

TORSDAG – SÖNDAG
Åker iväg till Marrakech med ett gäng härliga bloggare. Ska bli så himla kul! Kommer självklart blogga där från.

6 kommentarer till “VECKANS SCHEMA”

  1. Underbart liv du har. Njut! Tänk på det när du har tvättid 😉 Vill mest tacka dig för att du tipsade om Kraften, jag hade Hemligheten sedan tidigare och läste ur den varje vecka. Såg inte meningen med att köpa ngn uppföljare men WOW. Så, tack. Kram och ha en härlig vecka vacker!

    1. Tack för att du påminner mig. Jag ska njuta mer av mitt liv och speciellt när jag har tvättid 😀 Haha. Så lite och vad kul att du gillar den. Jag tycker nästan den är bättre än The Secret faktiskt 🙂 Kramis

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar