Annons
Annons


VECKANS LISTA


VECKANS MÅENDE

Väldigt svajigt. Har sovit så dåligt vissa nätter och jag tror även hormonerna har spökat lite med mig i veckan så har känt mig både trött och nere vissa dagar.

VECKANS LÄSKIGASTE
Att få besked om att måtten på magen inte växt. Oron som kom då går inte att beskriva!

Annons

VECKANS GODASTE MÅLTID

Dessa vårrullar med mango, jordnötssås och råkost + en linssoppa. Köper alltid 2 luncher nu för tiden 🙂 Denna är från Ecoist.

VECKANS JOBB
Fullt ös! Har fotat massor, planerat, postat och fixat flera samarbeten. Har även haft flera riktigt bra möten.

VECKANS KLÄDESPLAGG 

Denna härliga sommarklänning! Helt kär i färgen! 🙂

VECKANS TRÅKIGASTE
Att mitt humör och energi inte varit på topp.

VECKANS LÅT
Put Your Hands Up för Sverige – Samir & Viktor

VECKANS BÄSTA

Att mitt hjärtas bokevent blev så lyckat i måndags. Är så stolt och glad för hans skull!

VECKANS BOOST

Att se sina egna produkter ute i butik. Det var så mycket folk så jag smög bara förbi och fotade en liten smygis med glasögonen på. Haha. Så pinsamt!

VECKANS MYSIGASTE

Att få hälsa på Mini igen på Ultraljud och se att allt faktiskt var bra med honom. Längtar så! Och även att vara på Tacofredag hos Lilla P och hennes Lilla J. Älskar frillan på J! Haha sååå söt!

VECKANS MEST LIKADE BILDida warg gravid vecka 31 mage magbild

5 kommentarer till “VECKANS LISTA”

  1. Just SF-mått är inte helt tillförlitligt har jag fått veta, skrämmer ofta upp gravida som tror något är fel. Jag låg på nedre kurvan hela graviditeten men på övre på UL (gjorde flera). Sedan stannade mitt magmått också under någon vecka, efter det sen så började magen växa på sig rejält. Det var som den behövde vila mellan gångerna innan den spändes ut till max :).

    1. Finns den inte på ditt hm? 😊 de ska ha fått den men står den inte i butik så har de inte hunnit ta ut den. Pusha på dem 😍❤️ annars kommer den i webbutiker nästa v 😍

  2. Första bilden är verkligen vacker <3 Och jag älskar den rosa klänningen på bilden längre ner 🙂 Minns oron under graviditeten och kan ångra idag att jag lät den ta över så. Lita på att det är som det ska och försök njuta mer <3 Inte alltid så lätt jag vet men man kan bara försöka. Ta hand om dig <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar