Annons
Annons


VECKANS LISTA


VECKANS MÅENDE
Bra måste jag säga. Har sovit lite dåligt pga. mycket tankar, varmt väder och en liten Mini som sprattlar under natten men annars har jag mått fint!

VECKANS LÄSKIGASTE
Att vara vittne till en hemsk bilolycka igår. Den synen kommer finnas kvar i min hjärna för alltid. Att se lastbilen bara fortsätta ut och av från vägen i full fart, köra in i stora farthinder och välta åt sidan. Jag ringde 112 och Alex sprang fram till bilen för att få ut personerna i. De måste ha haft änglavakt då båda klarade sig som tur var. Men hjälp vilken smäll. Jag säger bara till alla, kolla aldrig på mobilen när ni kör bil! Det är livsfarligt! Allt gick så fort men efter olyckan snurrade tankarna i min hjärna. Tänk om någon hade gått på trottoaren bredvid. Tänk om vägen hade svängt åt andra hållet, då hade det varit oss lastbilen kört in i, tänka om bilen hade exploderat när Alex gått fram till den för att hjälpa. Fy! Är i alla fall så glad att killarna i bilen verkade klara sig bra (fast i stor chock) och att ingen annan blev skadad.

Annons

VECKANS GODASTE MÅLTID

Denna lunch jag hade med Mini. Att göra ”fetaost” av mandlar var ju helt magiskt. Måste testa det hemma själv! Var i alla fall en vegansk ”fetaostsallad” med sötpotatis, ärthummus och tahinidressing. Sedan åt även Mini i en Shiitake risotto med kokosbacon. MUMS!

VECKANS JOBB
Har planerat och fotat några samarbeten, betat av mailen, spelat in videos, varit på möte och planerat marknadsstrategi för mitt varumärke, spelat in podd och massa annat.

VECKANS KLÄDESPLAGG  

Dessa solbrillor som jag köpt i både svart och brunt. Kostade endast 79kr. Så himla bra då jag är en person som råkar ha bort och sönder just solbrillor. Har man då köpt ett par svindyra så blir det ångest deluxe. Haha. Ni hittar de bruna HÄR(reklamlänk)(mina favoriter) och de svarta HÄR(reklamlänk)!

VECKANS TRÅKIGASTE
Att jag blivit ordentligt utsatt av en bedragare. Har berättat om det tidigare i bloggen och polisanmälde då, men. polisen la ner efter 2 veckor. Så jävla dåligt! Nu har allt eskalerat och den här personen har ställt till det ordentligt både för mig och för många företag. Så till alla företag där ute. Skicka inga varor eller svara någon som uppger sig för att mig om det inte är mailat från [email protected] eller [email protected]

VECKANS LÅT
Mer för varandra – Norlie & KKV

VECKANS BÄSTA

Att jag har världens bästa vänner som överraskade mig med en ”fruhippa” igår. Jag trodde jag skulle på parmiddag men nej nej… Är fortfarande i chock! Berättar mer om den imorgon.

VECKANS BOOST
Att min älskade man köpte en väldigt fin gåva till mig. Han brukar ju köpa en liten present varje vecka när vi går in i ny vecka. Nu slog han ihop några veckor och slog på stort för att göra mig extra glad nu när det börjar bli tyngre. Jag tappade hakan när han kom med Chanelpåsen. Alltså wow vilka fina örhängen! Älskar dem!

VECKANS MYSIGASTE
Att jag drömt om lilla Mini och att jag höll honom i min famn. Efter det känns det som jag fått ett mycket närmare band till honom och jag längtar så mycket tills han kommer!

VECKANS MEST LIKADE BILD

9 kommentarer till “VECKANS LISTA”

 1. ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, numera även lärare och doula ★ www.saramadeleine.se skriver:

  Så fin vecka, fruhippan speciellt och din fina present :).

  Men fy det där med bioolyckan :(. Eftersom min pappa dog i en när jag var 9 år blir jag extra berörd av sådant. Skulle aldrig utsätta andra för något så dumt bara för att kolla eller prata i mobiltelefonen, speciellt nu med förbud och där du faktiskt åker dit på saken.

  Samma gäller alkohol, man dricker inte och kör bil punktslut.

  1. Ja alltså så himla fint var det! <3 Vilka vänner!

   Håller helt med dig angående bilolyckan. Så hemskt och oansvarigt att både köra full och kolla på mobil.
   Förstår dig verkligen att du blir berörd med tanke på din pappa. Beklagar verkligen <3 <3

 2. Hej Ida! Du sa ju att du är nervös inför amning o så, kolla in Ellen Fisher! Hon har en youtube kanal, instagram och blogg som är guld! På hennes blogg finns det superbra inlägg om amning! Det gjorde mig superlugn och allt funkade så bra! 🙂

 3. Det är morgon och någon enstaka bil rör sig sakta på gatan nedanför den vackra våningen. Solen har varit uppe i flera timmar utan att klaga det minsta. Luften står alldeles stilla. Allt har liksom stannat i ett andetag. Ögonen, leendet och klänningen. Finns det fåglar som kvittrar? Finns tid att tänka på annat just nu? Nej, dagen måste ha företräde. Något händer strax…
  /Elstuff.se

 4. Hej!
  Undrar om du vet varför man får ett så t dör tråkigt streck på magen när msn är gravid? Verkar som mer eller mindre alla får det någon gång under graviditeten

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar