Annons
Annons


VECKANS LISTA


VECKANS MÅENDE
Jag har haft en väldigt lugn och skön vecka och har bara mått toppen faktiskt! Har hunnit med det jag skulle och känner att allt är på banan 🙂

VECKANS LÄSKIGASTE
Har inte varit utsatt för något läskigt alls denna vecka.

Annons

VECKANS GODASTE MÅLTID

Alla hjärtans-dagmiddagen på Vurma då vi åt linsbiffar, med rostade rotfrukter, tomatsalsa och sallad. MUMS!

VECKANS JOBB
Har i lugn och ro kunnat bocka av allt på min to do list. Inget direkt spännande som hänt förutom att jag köpt massa nya blommor. Haha.

VECKANS KLÄDESPLAGG

Detta hårband som jag bara ÄLSKAR! Ni hittar det HÄR! (reklamlänk)

VECKANS TRÅKIGASTE
Inget tråkigt alls som hänt!

VECKANS LÅT
These Days – Rudimental, Jess Glynne, Macklemore & Dans Caplen

VECKANS BÄSTA
Att mina värden såg toppen ut på undersökningen hos min naturläkare! Ni förstår inte vilken lång resa jag haft. När jag var där första gången hade jag 250 matallergier, brist och obalans på många vitaminer, väldiga magproblem, grov hormonobalnas mm. Att nu knappt ha en enda anmärkning (förutom stel nacke haha) känns fantastiskt!

VECKANS BOOST
Yogaretreatet igår. Så himla skönt att bara lägga ifrån sig mobil, yoga, meditera och umgås med underbara människor en hel dag! Har inga bilder än då våra mobiler låg inlåsta hela dagen, vilket var magiskt! Dock fanns en fotograf så visar bilder så snart de kommer.

VECKANS MYSIGASTE
Matchalattedejten med finaste Jossan.

VECKANS MEST LIKADE BILD

 

7 kommentarer till “VECKANS LISTA”

  1. Vilka härliga nyheter fina du att du hade så bra värden <3 Önskar det fanns en sådan läkare i närheten av där vi bor 🙂 Hoppas du får en skön söndag <3

  2. Hej fina! Jag har försökt hitta en bra naturläkare ett tag nu med inte riktigt hittat rätt, (jag har verkligen problem med allergier) det låter helt magiskt den hjälp du fått! Vilken läkare träffar du? Kram😌😘🌟💕

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar