Annons
Annons


VECKANS LISTA


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

VECKANS MÅENDETröjan hittar ni HÄR! (reklamlänk)

Jag har mått väldigt bra denna veckan trots fullspäckat schema. Trodde jag skulle känna mig mer stressad men det har varit så mycket bra och kul som hänt i veckan att jag inte kunnat må annat än bra 🙂

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Att jag sagt upp bloggavtalet utan att först signa ett nytt. Dock så har jag nu bestämt mig för vart jag ska ta vägen och jag är så sjuuuukt taggad och det känns otroligt bra! Vart jag flyttar får ni se 1 mars.

VECKANS GODASTE MÅLTID

Denna Poke Bowl som jag är helt besatt i!

VECKANS JOBB
Som jag skrev ovan så har veckan verkligen varit fullbokad men typ den bästa jobbveckan någonsin. Har kommit framåt i alla projekt jag håller på med. Jag har även flyttat över min youtube till United Screens igen vilket känns så kul, sagt upp bloggen och signat nytt kontrakt. Nu har jag mitt drömupplägg och 2 olika nätverk jag har FULLT förtroende för.

VECKANS KLÄDESPLAGG

Denna fina randiga tröja som ni kan hitta HÄR (reklamlänk)! Jag får verkligen vårkänslor av den!

VECKANS TRÅKIGASTE
Att jag inte lyckats ta mig ut till antagen för att handla mer blommor. Har fått ett blomberoende de senaste veckorna och jag vill göra om hela lägenheten till ett växthus. Haha. MYS!

VECKANS LÅT
Rick 
Love – One Direction. Tröttnar aldrig på den låten alltså, blir så glad!

VECKANS BÄSTA
Flytten till United Screens och nya bloggkontraktet. Känns så skönt att få ordning på allt så man kan lägga fokus på att skapa innehåll.

VECKANS BOOST
Att hänga med Isa och Lisa på Sturebadet halva torsdagen.

VECKANS MYSIGASTE
Gårdagens mellokväll med min älskade och höggravida Lilla P. Vi lagade tacos och hejade på Samir och Viktor i mello. Ojoj jag tror de hörde mig hela vägen till Göteborg. haha.

VECKANS MEST LIKADE BILD

8 kommentarer till “VECKANS LISTA”

  1. Hej Ida❤️❤️ I din senaste video där du visar en hel del saker du köpt, vart var krukorna å den där vita ställningen ifrån? Ily❤️❤️

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar