Annons
Annons


VECKANS LISTA


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

VECKANS MÅENDE
Lite upp och ner faktiskt men mestadels bra. Hängde 3 dagar i rad med folk som var dunderförkylda så tror att jag fick en liten släng av det. I onsdags kväll var jag helt slut och så trött och då pausade jag allt och drack massa vatten, åt massa mat, kollade Riverdale på TV:n och la mig tidigt. Det gjorde susen!

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Sagt upp mig från ett av mina nätverk.

VECKANS GODASTE MÅLTID

Denna avokaomacka. Dock så var den alldeles för liten! haha jag hade kunnat äta 2 till!

 VECKANS JOBB
Fullt ös medvetslös. Så många möten då det är så mycket som måste sättas just nu för framtiden. Väldigt kul dock så jag klagar inte! Älskar förändringar!

VECKANS KLÄDESPLAGG

Alltså jag älskar denna tröja. Är den ren så är det den jag väljer! Så mysig, varm och fin och bäst av allt… den sticks inte. Jag måste gå och inhandla fler färger av den. Ni hittar den HÄR (reklamlänk via Apprl) ! (reklamlänk)

VECKANS TRÅKIGASTE
Att jag inte hann träffa Lisa för att fota. Dels var vädret piss och sedan så hade hon problem med en av videorna som skulle upp så hon fick hålla fokus på den istället. Men nästa vecka måste jag fota lite till min insta alltså!!!

VECKANS LÅT
Tear Me Down med Paul Ray. Den här killen är så begåvad och jag älskar hans röst och 
musik och dessutom är han världens snällaste!

VECKANS BÄSTA
Att åka hem till mamma och pappa och träffa dem + hela släkten och att få se deras nybyggda hus för första gången. WOW vad fint! Längtar till sommaren då jag ska spendera flera veckor här!

VECKANS BOOST
Att luncha med Margaux. Så härligt att ha en kompis i samma bransch som både bloggar och youtubar. Så värdefullt att ha någon att bolla med!

VECKANS MYSIGASTE
Att åka på roadtrip med Alex och min bror ner till Åmål. Tycker det är så mysigt att åka bil tillsammans 🙂

VECKANS MEST LIKADE BILD

8 kommentarer till “VECKANS LISTA”

    1. Alldeles snart öppnar vi upp till Finland. Förhoppningsvis inom 2 v. Vi jobbar stenhårt på det så håll ut 😊❤️

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar