Annons
Annons


VECKANS LISTA


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

VECKANS MÅENDE
Väldigt bra faktiskt! Nu har jag börjar sova till 6.30 och det är en perfekt tid att vakna av sig själv tycker jag 🙂 Har även haft en fullbokad vecka med massa roliga möten men helt utan stress vilket har känts så bra.

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Att hålla en presentation om mig själv inför ett företag. Jag har inga problem med att presentera men just när det är en presentation av mig själv blir jag obekväm.

VECKANS GODASTE MÅLTID

De här pannkakorna på den veganska brunchen. Har redan bokat bord igen för jag måste dit och äta pannkakor! Haha.

 VECKANS JOBB
Så sjukt rolig jobbvecka! Har haft möte med min assisten, med designer för nya företaget, inköpsmöte och marknadsföriingsmöte för mitt egna märke, varit i Norrköping och träffat ett av märkena vi säljer på Welloteket, haft möten angående framtiden med mina kanaler, varit på möte om att delta i en str festival senare i vår, fotat och filmat samarbeten med Lisa och självklart jobbat massor med mina kanaler.

VECKANS KLÄDESPLAGG

Denna mysiga rosa tröja! Älskar den och har fått för mig att jag passar i färgen? Haha eller? Ni hittar den HÄR! (reklamlänk)

VECKANS TRÅKIGASTE
Att jag varit tvungen att tvätta. Haha finns det något tråkigare?

VECKANS LÅT
Echame la culpa – Luis Fonsi, Demi Lovato

VECKANS BÄSTA
Att vara igång med jobbet på riktigt och känna att det är roligt igen. Under hösten tappade jag lite drivet och kände mig bara stressad. Nu känns allt bara kul och jag hoppas det håller i sig!

VECKANS BOOST
Att min jetlag är borta så att jag äntligen orkat ta mig iväg till gymmet. Det var jobbigt innan men oj så skönt efter. Måste komma igång igen då jag kan räkna på en hand hur många styrkepass jag gjort sedan mitten av december. Not good! Men nu jäklar ska jag se till att komma iväg minst 2 gånger i veckan.

VECKANS MYSIGASTE
Att spendera fredag och lördag med mina närmsta vänner. I fredags var jag hos Lilla P på Tacomys och igår var jag med Madde, Becka och deras barn och badade bubbelpool och åt tacos. Alltså MYS!

VECKANS MEST LIKADE BILD

 

10 kommentarer till “VECKANS LISTA”

  1. Jag inspireras så mycket av dina träningsrutiner Ida! Tänker på det här att du (vanligtvis) inte kör stenhårt på gymmet 4-5 gånger i veckan utan att du kör varierad träning och även ser exempelvis lugnare former, som promenader och yoga, som fullt duglig träning. Förut kunde jag ha ångest ifall jag inte gick till gymmet 3-4 gånger i veckan för att det kändes som att det antalet var ”normen” för hur många andra tränade (främst olika träningsinfluencers). Men sedan jag har börjat följa din blogg och ser att du kan gå max 2 gånger på gym i veckan (ibland mer eller mindre), följt av kanske lite raska promenader och yoga, har gjort att min inställning till träning har blivit mycket mer sund och avslappnad. Att man kan leva ett hälsosamt liv utan att köra stenhårt på gymmet flera gånger i veckan. Alla får självklart göra som de vill, men det är skönt att se andra träningsexempel.

    1. Hej Bea och tack snälla för din kommentar! Jag blir så glad av att du får den känslan då det är exakt den jag vill förmedla. Oftast så är träningsinflunecers väldigt hetsiga och jag själv mår inte bra av att följa sådana då det triggar igång ett osunt tänk kring träningen. Bästa är att lyssna på sig själv och sina mål. Har man inte som mål att bli elitidrottare så finns ingen anledning att träna för mycket. Vill man träna för hälsan räcker en lagom nivå 🙂 Stor kram

  2. Den rosa tröjan passar dig superfint! Är sugen på en vit eller blå. Var o kände på dem på GinaT igår, SÅ gosiga! Hoppas du får en megafin vecka 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar