Annons
Annons


VECKANS LISTA


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

VECKANS MÅENDE
Har mått toppen men har sovit dåligt och har ingen aning om varför? Har träffat flera denna vecka som sagt samma sak. Var det fullmåne i veckan eller? Haha. Har även kännt mig väldigt stressad då det varit mycket jobb + att jag haft en födelsedagsfest att rodda med + folk som sover över hos mig.

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Inget 😀

VECKANS GODASTE MÅLTID

Dena veganska buljong med tofu och nudlar jag käkat 2 gånger denna vecka. Mums!

VECKANS JOBB

Mycket men sååå kul! Plåtningen med Bubbleroom var så himla rolig och ser verkligen fram emot att se bilderna! Sedan har min nya assistent börjat så har haft möten med henne, varit på event, haft möte med Welloteket, fotat och filmat samarbeten, fotat julrecept för Welloteket mm. Väldigt effektiv har jag varit denna vecka måste jag säga.

VECKANS KLÄDESPLAGG

Älskar denna prickiga tröja som ni kan hitta HÄR (reklamlänk via Apprl) ! (reklamlänk) Så varm och mysig!

VECKANS TRÅKIGASTE
Att jag haft svårt att sova.

VECKANS LÅT
Hej mitt vinterland!
Alltså jag älskar julsånger och kommer spela det varje dag från och med idag 🙂

VECKANS BÄSTA
Plåtningen med Bubbleroom och mitt pyjamasparty igår. Wohoo så himla mys att hänga med mina närmsta tjejkompisar, äta god mat och leka!

VECKANS BOOST
Definitivt Pyjamaspartyt. Skulle vilja ha det varje helg. Wiii! De här 2 bilderna var typ de ändå vi tog då det var fullt ös hela kvällen. Haha sååå kul och jag älskar verkligen mina galna vänner!

VECKANS MYSIGASTE
Att baka och fota julrecept i veckan till Welloteket. vaknade upp och såg att snön öste ner och allt var vitt. Hur passande var inte det? Satte på julmusik på högsta volym och bakade loss. Haha. Hoppas snön kommer tillbaka snart!

VECKANS MEST LIKADE BILD

 

7 kommentarer till “VECKANS LISTA”

  1. Hej såg på din vlogg precis, så fin inredning alltså👌🏻👌🏻❤️❤️Vart var det du köpte tallrikarna å servetterna? Är nämligen på jakt efter fina men bra kvalite på tallrikar just nu👍🏻👍🏻❤️❤️ Ily

  2. Jag måste bara ge dig lite beröm! Du är så duktigt på att komma med bra veganska recept som är så otroligt goda, fantasifulla, lättlagade och prisvärda för en student som försöker vara så ekonomisk som möjligt. Jag använder nästan alltid dina recept när jag lagar mat och du är så himla duktig på det du gör! Tack för allt du gör! 😀

    1. Men åh så fin kommentar, det gör mig verkligen glad! Tack! Så roligt att jag kan inspirera och att ni provar mina recept och övningar. Tack för att du läser. Kram <3

  3. Var var du och Sabina och lunchade någonstans? Det såg så gott ut både med din veganska buljong och Sabinas linssoppa. Kan du inte lägga ut receptet på den där avokado/ärt-röran och resten av maten som du bjöd Pärlan på i en vlogg?
    Tack 🙂

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar