Annons
Annons


VECKANS LISTA


VECKANS MÅENDE
Har mått bra men lite stressad pga. folk som inte levererar material och information i tid, vilket gör att mitt jobb inte kan göras ordentligt. Så himla frustrerande när det händer. Men men annars har jag mått så bra och det är sååå skönt att lägenheten nu snart är klar. Njuter av det!

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Att medverka i Framgångspodden. Så speciellt att bli intervjuad av sin andra hälft. Haha.

VECKANS GODASTE MÅLTID

VECKANS JOBB
Fullt ös. Har haft 3 poddinspelningar, flera möten, events, jobb framför datorn, fotografering och massa fix med lägenheten. Alltså hur gör folk som har ett 9-17 jobb där de måste vara på kontoret när de ska ta emot bud. Fattar inte? Budfirmorna säger ju bara att budet kommer på måndag mellan 8-21 och förväntar sig att man ska sitta hemma och väta. Alltså what?

VECKANS KLÄDESPLAGG

Min ekologiska hoodie från Hickap som ni hittar här! (adlink)

VECKANS TRÅKIGASTE
Att en person som jag trodde var min vän bevisade att hen inte går att lita på.

VECKANS LÅT
All Falls Down – Alan Walker

VECKANS BÄSTA
Att vi kommit så mycket frammåt i lägenheten och att vi nu kan börja använda stora badrummet med golvvärme. Alltsååå LYCKA! Golvvärme är det bästa jag vet! Sedan har vi även fått hem en rosa fluffig matta till garderoben. Wohoo.

VECKANS BOOST
Den härliga lunchen som Isabella och Pingis bjöd in till. Jag och Sheila behövde verkligen den peppen för att få ny energi in i Welloteket.

VECKANS MYSIGASTE
Att hänga ganska mycket med min älskade pojkvän och till och med jobba ihop en hel eftermiddag kväll när vi spelade in mitt avsnitt av Framgångspodden och Framgångsbilen. Så kul! Har även också lagat middag till honom en kväll och kollade på film på nya TV:n (vi har inte haft TV sedan i februari) och igår hade vi dejtnight på restaurang. Vi båda jobbar mycket så inte varje vecka vi hinner få kvalitetstid så detta var verkligen mysigt!

VECKANS MEST LIKADE BILD

 

9 kommentarer till “VECKANS LISTA”

 1. Hej Ida!
  Såg precis din senaste vlogg och att ni har en tv över. Vi skulle nog kunna vara intresserade av att köpa den, vad är det för pris? 🙂

  1. Haha ja vi har en 60 tums TV till övers 🙂 Oj vad kan det vara för pris på den. Vi har inget kvitto kvar så typ 2000kr. Är det ett rimligt pris? Den är ca 3 år och kostade ca 14 000kr som ny tror jag 🙂

   1. 2000 kronor är ett rimligt pris, ska bara prata med min sambo först och höra vad han säger. 🙂 Vet du vad det är för märke och modell? 🙂

    1. Hej igen! Förlåt för att jag inte hörde av mig tidigare om TVn. Pratade med min sambo och vi kommer tydligen få hans föräldrars TV snart, så vi behöver inte köpa någon. 🙂 Hoppas någon annan vill ha er!

 2. Var kommer soffan o garderoben ifrån? Letar som en galning efter en sammetssoffa i grönt eller blått.
  Garderoben din blev sååå fin 😍

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar