Annons
Annons


VECKANS LISTA


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

VECKANS MÅENDE
Har mått bra men lite stressad pga. folk som inte levererar material och information i tid, vilket gör att mitt jobb inte kan göras ordentligt. Så himla frustrerande när det händer. Men men annars har jag mått så bra och det är sååå skönt att lägenheten nu snart är klar. Njuter av det!

Annons

VECKANS LÄSKIGASTE
Att medverka i Framgångspodden. Så speciellt att bli intervjuad av sin andra hälft. Haha.

VECKANS GODASTE MÅLTID

VECKANS JOBB
Fullt ös. Har haft 3 poddinspelningar, flera möten, events, jobb framför datorn, fotografering och massa fix med lägenheten. Alltså hur gör folk som har ett 9-17 jobb där de måste vara på kontoret när de ska ta emot bud. Fattar inte? Budfirmorna säger ju bara att budet kommer på måndag mellan 8-21 och förväntar sig att man ska sitta hemma och väta. Alltså what?

VECKANS KLÄDESPLAGG

Min ekologiska hoodie från Hickap som ni hittar här! (adlink)

VECKANS TRÅKIGASTE
Att en person som jag trodde var min vän bevisade att hen inte går att lita på.

VECKANS LÅT
All Falls Down – Alan Walker

VECKANS BÄSTA
Att vi kommit så mycket frammåt i lägenheten och att vi nu kan börja använda stora badrummet med golvvärme. Alltsååå LYCKA! Golvvärme är det bästa jag vet! Sedan har vi även fått hem en rosa fluffig matta till garderoben. Wohoo.

VECKANS BOOST
Den härliga lunchen som Isabella och Pingis bjöd in till. Jag och Sheila behövde verkligen den peppen för att få ny energi in i Welloteket.

VECKANS MYSIGASTE
Att hänga ganska mycket med min älskade pojkvän och till och med jobba ihop en hel eftermiddag kväll när vi spelade in mitt avsnitt av Framgångspodden och Framgångsbilen. Så kul! Har även också lagat middag till honom en kväll och kollade på film på nya TV:n (vi har inte haft TV sedan i februari) och igår hade vi dejtnight på restaurang. Vi båda jobbar mycket så inte varje vecka vi hinner få kvalitetstid så detta var verkligen mysigt!

VECKANS MEST LIKADE BILD

 

9 kommentarer | Translate


Annons
Laddar