Annons
Annons


VECKANS INSPO


IMG_9423.PNGIMG_9421.PNGIMG_9422.PNG

#WARGPOWER

God morgon mina fina underbara vänner! Här komne mina favoriter ur veckans #wargpower. Det är så härligt att se att ni fått sommarkänslor och börjat ta er ut i naturen för att träna. Blev sååå lycklig igår när jag kollade igenom taggen. Kan liksom inte fatta att det faktiskt nu är sommar?! Wohoo. Dock så försvann värmen igår här i Stockholm men det gör mig inte så mycket då det är 2 dagar kvar tills jag drar till Thailand. Woop!

Annons

Idag kommer en gymvlogg upp på min youtube HÄR, med lite inspiration på rygg- och bålövningar så missa inte det. Puss, I

3 kommentarer till “VECKANS INSPO”

  1. Vilken smoothiemaskin använder du? Alla jag haft har gått sönder så använder mixerstav nu men gör smoothie nästan varje dag så vill ha en grym mixer. Funderar även på att testa banangrejen. Är vuxen och är nyfiken ?? smal men alltid svullen mage.

  2. Hej!
    Hur ofta borde man äta för att må bra? Jag tror att jag äter alldeles för lite idag för blir alltid sugen på godis mitt på dagen och på kvällen. Men när jag har ätit middag så är jag mätt. Men kan bli hungrig efter en timme eller två..

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar