Annons
Annons


VECKANS INSPO


IMG_7409.PNGIMG_7406.PNGIMG_7410.PNG

God morgon mina hjärtan och glad första maj! Kan ni fatta att det är 1 månad kvar till sommar och snart Thailand! Wohooo, 3 platser kvar om någon är taggad på att hänga med? 🙂 I alla fall så kommer här veckans favoriter ur taggen #wargpower. Så mycket inspo ♥

Annons

Dagens vlogg kommer upp inom kort –> HÄR!

5 kommentarer till “VECKANS INSPO”

  1. Hej jag har ett stort problem. Jag äter rätt så nyttigt och är halv vegetarian, men jag äter alltid för mycket. Jag äter mig alltid propp mätt och äter hela tiden. Jag äter alltid en ordentlig fruckost så att inte mitt blodsocker skall sjunka helt,’ mend det hjälper inte och jag kan inte stoppa mitt sug efter en massa mat.

    Jag försöker nu att träna och tona lite min kropp som är väldigt ”mjuk” och omusklig, är dock inte överviktig, men det känns som att min träning inte alls hjälper eftersom jag alltid äter såå mycket mat varenda dag. Kan du snälla ge mig tips på hur jag kan lära mig att sluta äta när jag blir mätt?

  2. Åh jag blir så glad varje gång du tar med en bild från min instagram. Hihi. Ha en fin söndag fina Ida, stor kram! 🙂

  3. Hej Ida!
    Jag har nyligen blivit fullt vegetarian och jag älskar det verkligen! Dock är jag inte helt såld på bönor, linser går men är inte mina favoriter. Jag är en väldigt fysiskt aktiv person (Jag tränar thaiboxning upp till 3 gånger i veckan och en del yoga). Jag vet då att jag behöver protein, men undrar om du har lust att ge tips på fler saker som har protein, som då är vegetariska självklart. <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar