Annons
Annons


VECKANS INSPO


IMG_3385.PNGIMG_3384.PNGIMG_3383.PNG

Vill man följa någon på bilderna ovan så hittar ni dem i #wargpower på instagram.

Alltsååå jag är sååå övertaggad här på att skriva detta inlägg. Jag har saknat dessa #wargpower inläggen såå mycket då det är galet kul att kolla igenom hashtaggen på alla era inspirerande bilder! Ni är ju bara helt magiska och vet ni? Vi har ni över 30 000 bilder i #wargpower. Hur sjukt är inte det? Trodde jag aldrig när jag startade den. Wohoo säger jag bara!

Annons

Dessutom så är nu veckans utmaning tillbaka och vill ni tjuvkolla så ligger den uppe på min youtube nu –> HÄR!

9 kommentarer till “VECKANS INSPO”

  1. Hej Ida, jag vet inte om jag har missat det men annars vore det superbra om ni kunde skriva hur mycket man ska använda av era produkter på hemsidan. Har man inte så bra koll på mått och sådär skulle det vara bra att kunna se. En påse Guarana på 50 g för över 100 kr känns ju kanske inte så kul att köpa om varje dosering är 10 g liksom. Annars gillar jag verkligen eran hemsida men jag skulle iallafall själv vilja testa fler nya produkter om det tydligt stod hur mycket man ska använda per gång så man vet ungefär hur länge det räcker, pris per portion osv. 🙂

    1. Hej Emma och tack snälla för din feedback. Det är guld värt för oss och jag förstår dig absolut. Ska sätta mig och kolla igenom infon på alla varor. Just Guaranan räcker ett kryddmått så påsen räcker ett tag 🙂 Säg gärna till om det är något mer vi missat så fixar vi det. Kram Ida

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar