Annons
Annons


VART KOMMER MINA MÖBLER FRÅN?


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

God morgon hjärtan! Så kul att ni gillar när jag visar från renovering och inredning av lägenheten. Jag älskar verkligen inredning och att fixa fint i hemmet! Har fått massa frågor både här på bloggen, youtube och på mail vart allt är från så tänkte jag sammanfattar lite.

Annons

❥ Mattan i sovrummet är från Mio. Vi måttbeställde den till vår soffa i förra lägenheten men tycker den passar väldigt bra till nya sovrummet. Sängstommen är från Ikea och sänggaveln från Mio. Ni hittar gaveln här.

(Meningen innehåller reklam för The Sofa Store) Soffan och fåtöljen kommer från ett tidigare samarbete med The Sofa Store.

❥ Kristallkronan heter Läckö och kommer från Markslöjd. Ni hittar den (reklamlänk) här (reklamlänk via Apprl) . Dock har vi en storlek större. Tror vår är 125cm hög.

❥ Matbordet är måttbeställt från Per Söderberg.

❥ Den guldiga lampan är från Flos och ni kan hitta den (reklamlänk) här (reklamlänk via Apprl) ! Gardinerna är special/måttbeställda.

Vill ni se hur allt ser ut på video så kolla min nya vlogg här…

 

9 kommentarer till “VART KOMMER MINA MÖBLER FRÅN?”

  1. Allt är jättefint Ida! Undrar var ni måttbeställde gardinerna? Vi har också högt till tak och måttbeställde från Ikea, men då var man tvungen att ta deras tyger, vilket kanske inte var det mest upphetsande så här i efterhand. Så vi funderar på att byta.

  2. Har fått upp ögonen för dig under någon månad nu och vill bara säga att du verkar så himla härlig och go, fortsätt så! <3

  3. Vart ifrån köpte du gardinerna?? Skulle vilja ha sådana då jag jobbar natt och sover på dagarna

  4. Hej Ida, va fint ni har! Jag undrar vart ni köpt den där skulpturen och pedistalen som den står på?
    Kram!

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar