Annons
Annons


VÄRLDENS BÄSTA SILVERSHAMPOO!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

(innehåller reklamlänkar)

Glad fredag älsklingar! På senare tid har jag fått mycket frågor om mitt hår, hur jag sköter det och vilka produkter jag använder osv. SÅ kul och tar det som en komplimang 🙂 Skrev ett eget inlägg om det som ni kan läsa här (klick!) men jag vill tipsa er om en specifik produkt nu eftersom jag såg att den är på rea om ni vill passa på att prova!

Annons

Nämligen det HÄR (reklamlänk via Apprl) (klick!) silvershampoot från Maria Nila. Jag använder det när jag tycker håret börjar få en lite gul ton och det är sååå himla bra! De skriver själva att det ska vara milt mot torrt hår och hårbotten och återfuktar med naturliga ämnen. Så bra och det behöver åtminstone jag nu när det är så kallt ute så man blir mer uttorkad.

För er som inte är blonda så har de en annan produkt som jag hört är grym också – den här (reklamlänk via Apprl) (klick!) inpackningen med färgpigment som piggar upp håret! Kan vara värt att prova om färgen börjar blekas ur 🙂

Kommentarer till “VÄRLDENS BÄSTA SILVERSHAMPOO!”

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar