Annons
Annons


VÅRINSPIRATION // SPRING INSPIRATION


nelly-col1. HERE // 2. HERE // 3. HERE // 4. HERE // 5. HERE // 6. HERE // 7. HERE // 8. HERE // 9. HERE // 10. HERE

Nej men alltså åååå! Så galet mycket snygga träningskläder ute nu men kan inte beställa då jag åker till Thailand imorgon.

Annons

Haha inte direkt synd om mig men jag blir ju så sugen på att klicka hem när det finns så mycket snyggt! Får helt enkelt vänta tills jag är i Sverige igen. I alla fall gjorde jag ett litet inspirationskollage av allt jag skulle vilja klicka hem. Alla är mina favoriter! 🙂 haha.

//English: Im in a big shopping mood and there is so many nice workout clothes to buy right now! I can’t order now because Im going to Thailand tomorrow so I will wait until I´m back in Sweden again. I did a collage with my favorite clothes. I think all of them is my favorites 😀 Haha. 

 

6 kommentarer | Translate


Annons
Laddar