Annons
Annons


VÅRENS TRENDIGASTE FÄRG!


Inlägget innehåller reklamlänkar. Samtliga produkter är valda av mig. Läs mer här.

Hej gullisar! Jag har alltid tyckt gult är en lite svår färg. Har fått för mig att jag inte passar i det, att det bara är brunetter som är snygga i det. Blev därför lite besviken när jag hörde att det var vårens stora trendfärg, haha.   
Ni hittar denna tröja HÄR!    

Annons

Men när jag provade den där tröjan ovan så tyckte jag den var väldigt fin på, eller? Den var tydligen jättepoppis också för jag knep den sista inne på BikBok.

Jag blev ändå lite peppad på gult och här är några riktigt fina till bra priser som jag sett det senaste. Tycker 1:an och 4:an är speciellt fina, ser många fina outfits framför mig med dem 🙂

 

1. HÄR (klick!) / 2. HÄR den är så mycket finare på, kolla! (klick!) // 3. HÄR (klick!) // 4. HÄR (reklamlänk via Apprl) (klick!) // 5. HÄR (klick!) // 6. HÄR (klick!)

Vad säger ni? Vågar ni er på gult i vår? 🙂

9 kommentarer till “VÅRENS TRENDIGASTE FÄRG!”

 1. Hej Ida!
  En helt annan fråga än om inlägget. Jag undrar om du går till en naturläkare? Och isf vilken eller vilken klinik?
  Jag har nämligen problem med min hud och min matsmältning och skulle vilja testa att gå till en naturläkare. Men jag vet inte riktigt vilka kliniker som är bra. Har varit inne på Odenplans naturhälsas hemsida och tycker de verkar bra och seriösa men som sagt svårt att veta du jag inte har nån i min omgivning som har erfarenhet av naturläkare.
  Vill försöka läka min kropp naturligt, långsiktigt och hållbart.
  Tack för super inspirerande blogg och youtube-kanal!
  Kram Ida

  1. Hej tjejen! Ja jag går till en naturläkare, har fått sååå mycket frågor om det här så funderar på att göra ett eget inlägg om det snart. Så håll utkik efter det så hoppas jag du får svar på dina frågor 🙂 Och tack för så fina ord <3

  2. Hej tjejen! Ja jag går till en naturläkare, har fått sååå mycket frågor om det här så funderar på att göra ett eget inlägg om det snart. Så håll utkik efter det så hoppas jag du får svar på dina frågor 🙂 Och tack för så fina ord <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar