Annons
Annons


VARDAGSBILDER FRÅN SENASTE DAGARNA


Flera av er har önskat ännu mera vardagsinlägg/in the moment inlägg här på bloggen och självklart lyssnar jag på er. Tänker alltid att det inte är så kul men varje gång jag lägger upp ett så brukar det bli uppskattat. Bra att ni påminner mig. Ibland kan det vara svårt då jag ofta är på möten under dagen men ska försöka få till lite mer mobilbloggning 🙂

Annons

Här kommer i alla fall bilder från min vardag de två senaste dagarna…

Efter jag och Alex poddat i tisdags så tog jag mig en promenad hem från studion och gick förbi Kungsträdgården. Alltså WOW säger jag bara! Trots att jag var PISShungrig så ville jag inte gå där ifrån. Haha. Jag och 100 000 till stod vid träden och fotade. Har ni möjlighet så gå dit! Så himla vackert!

Igår var jag och mina kollegor på Baaam och Elle på frukost hos H&M för att få en liten föreläsning i deras hållbarhetstänk. Det var så himla intressant och mer info om det kommer komma i ett inlägg längre fram.

Efter den frukosten så gick jag och Mini till gymmet och körde ett pass. Jag har varit lite stressad de senaste dagarna då jag inte känt av honom så tydligt. Det har gjort att jag inte vågat träna och att jag fått så dåligt samvete över typ allt. Tankar som har jag ätit för lite, stressat för mycket, tränat för mycket osv. snurrar runt i mitt huvud även fast jag knappt tränat, ätit så jag spricker och tagit det ganska lugnt. Men när jag inte hör något från honom där inne blir jag så himla orolig.

Igår tog jag mig i alla fall till gymmet och kördes ett lätt pass och det var så skönt! På eftermiddagen/kvällen sedan vaknade han till liv och levde rövaren där inne. Haha. Jag tror bara han sovit dagarna innan för att jag varit så aktiv + att han varit vaken under natten.

Ida warg Therese lindgren sabina deciree

Efter lunch kom Therese och Sabina och hälsade på mig. Första gången de såg min lägenhet, så vi tog en liten tour och sedan satt vi och pratade i 4 timmar! Så mysigt och samtalsämnena tar liksom aldrig slut när jag pratar med dessa 2. Vi har bestämt myskväll tillsammans snart igen!

Nej nu ska jag iväg på ett möte. Ha en fin dag! Puss, I

 

5 kommentarer till “VARDAGSBILDER FRÅN SENASTE DAGARNA”

  1. Åh vad kul att få hänga med 😀 Är det viktigt det där med att känna av barn i magen eller är det något som du tycker är viktigt? Har inte vart gravid än så vet inte själv 🙂 Mest nyfiken!

  2. Dom där smörgåsarna såg ju sååå goda ut 🙂 En sådan kan jag tänka mig till frukost idag. Älskar lite vardagsbilder. Hoppas du får en riktigt fin fredag <3

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar