Annons
Annons


VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG!Klänningen hittar ni här!
(reklamlänk)

Hej älsklingar och välkommen till min nya blogg! Har varit så peppad på att flytta hit då det nästan känns som att jag flyttar hem igen. För några år sedan så jobbade jag nämligen på Aller Media som mediesäljare med just alla dessa varumärken och även med många personer som jag nu kommer jobba med. Att vara på möte i jobblokalerna som jag varit på varje dag i typ 10 timmar om dagen i nästan 2,5 år känns så konstigt men kul! Baaam är ju Allers nya storsatsning på den digitala biten och ska bli så kul att få vara en del av det!

Annons

TILL ER SOM INTE VET VEM JAG ÄR
Hej till er nya som hittat hit. Jag heter Ida Warg och är 31 år gammal och bor i Stockholm med min fästman (snart man) Alexander Pärleros. Vi äger en lägenhet på 163 kvadrat i Stockholms innerstad som vi precis renoverat och nu håller på att inreda. Inredning och blommor är ett nyfunnet intresse och det kommer ni få se en hel del av här på bloggen. Något mer jag gillar är träning och kost och varje tisdag kommer det dyka upp ett hemmaträningspass som ni kan vara med och köra och varje vecka kommer även något härligt vegansk recept då jag äter 99% växtbaserad kost. Från början kommer jag egentligen från lilla staden Åmål men har bott här i Stockholm sedan 2006 då jag deltog i TV-programmet Floor Filler som var ett danstävling typ som Idol fast dans. Där kom jag 3:a och stannade sedan i Stockholm efter det och dansade vidare. 2011 slutade jag helt med dansen pga. massa skador och började då jobba med media och utbildade mig till mediesäljare. Startade oxå min blogg som sedan blev mitt heltidsjobb. Förutom bloggen kan ni även följa mig på min youtubekanal HÄR och min Instagram @idawarg. Har ni några fler funderingar så fråga på?

TILL ER SOM FÖLJT MIG ETT TAG
Välkomna hit mina vänner! Så kul att ni hänger med och jag hoppas ni kommer trivas här. Tar gärna emot feedback på design och funktion av bloggen. Kommentarsfunktionen är förändrad sedan tidigare, som ni ser. Många tror att man inte kan vara anonym men det kan man. Men jag hoppas ändå ni kommenterar lika flitigt 🙂

Sååå nu kör vi igång här på nya bloggen hörrni! Senare idag bjuder jag på ett recept så missa inte det! Puss, I

12 kommentarer till “VÄLKOMNA TILL MIN NYA BLOGG!”

  1. Äh fina Ida<3 Kul med ny blogg, ska bli roligt att följa dig här på din nya blogg, hoppas på massa nya recpet och tränings tips <3 Du är in stor insperation för mig<3

  2. Hej! Roligt med flytten av bloggen =D Tkr den är så härlig att följa!
    Dock är det ngt tekniskt problem tror jag för bloggen scrollar liksom av sig själv.. Tror inte felet är i min dator för det händer bara på din blogg nu.

Visa alla kommentarer

(Obligatorisk)Annons
Laddar